Kesää odotellessa varaudutaan seuraavaan talveen

16.3.14

Hohhoijakkaa. Kotona taas. Oli vaan päälle vuorokauden pituinen reissu, mutta tuntu kyllä tuo Ikeassa käynti vievän kaikki voimat. Niin ja melkoiset oltavat meillä täällä kotona seuraavat viikot, kun asunnossa mahtuu juuri ja juuri kävelemään huoneista toisiin. Vessa on oikeastaan ainoa huone, jonne voi mennä, jos haluaa hetkeksi kaaokselta rauhaan. Tosin on Antonille olohuoneen matolta ainakin toistaiseksi onnistuttu raivaamaan leikkipaikkaa... Olisipa muutto jo ohitse.

Mutta Ikeasta en nyt jaksa vielä sepostaa. Sen sijaan kerron, mitä muuta tänään tuli hankittua.

On käynyt monesti mielessä, että ensi talveksi Antonille pitää hankkia uusi talvihaalari, koska äitiyspakkauksen haalari ei tietenkään enää mahdu. Antonhan sai myös nimiäislahjaksi Reiman talvihaalarin kokoa 74, mutta jos se mahtuu hänelle päälle niin se menee korkeintaan alkutalvesta. Olen pähkäillyt sitten, kannattaisikohan se talvihaalari ostaa nyt vuoden alusta, kun on vielä alennusmyyntejä. Nuo lastenhaalarit kun näyttäisi olevan aina siinä sadan euron hintaisia, hiukan alle tai päälle. Mutta sitten se asia on jäänyt, koska toisaalta mietityttää, mitäpä jos sitä kokoa ei osaa valikoida oikein.

Huomasin vähän sattumalta pari päivää sitten lekmerin sivuilta Ticket to Heavenin snowbaggie haalarin. Olin lukenut monesta paikkaa, että nuo Ticket to Heavenin haalarit on todella hyviä ja laadukkaita. Totta kai haluaisin lapselleni erityisesti talvella sellaista vaatetta, jossa on hyvä olla ja se kestää. Anton kun tulee ensi talvena jo rymyämään lumessa. Voi olla, että en ole oikein perillä kaikista lastenvaatteiden hinnoista mutta minusta 100€ ulkovaatteestakin on aika paljon. Tai sanotaanko niin, että se on meille aika iso summa rahaa. Niinpä sitten nähtyäni TCH-haalarin hyvässä alennuksessa, mietin vuorokauden. Nyt kyllä saisi yli puolta halvemmalla, mutta onkohan se oikean kokoinen? Onko meidän rahatilanteessa mahdollisuutta laittaa nyt rahaa sellaiseen, mille tulee käyttöä vasta vuoden lopussa?

Miehen kanssa sitten tuumattiin, että se on hyvä sijoitus ja kyllähän siinä säästää. Ja jos vaikka kävisi niin, että jostain syystä se haalari ei olisi sopiva niin sen voi varmasti aina myydä ja uskoisin, että saisimme ainakin saman hinnan haalarista takaisin. Mutta tässä se haalari nyt sitten olisi, joka meidän Antonille on tulossa:


Hintaa tällä oli 62€, mutta koska Lekmeriltä oli juuri sattunut tulemaan "ikävöimme sinua"-sähköposti ja sen mukana 10€ alennus, niin jäi tälle meille sitten hintaa se 52 euroa. Ei varmaan kovin paha hinta tuon merkin haalarista?

Kokoa oli jäljellä enää 80, mikä on siis yksivuotiaille, mutta olin lukenut että nuo snowbaggiet olisivat kuulema aina yhtä kokoa reilummat eli silloin se olisi tarkoitettu 1,5-vuotiaalle, minkä verran Anton ensi talvena onkin. Hiukan siis jänskättää, onkohan noin mutta monessa yhteydessä tunnuttiin asiasta mainitsevan, joten uskaltauduin ottamaan riskin.  Eikä meidän Anton vissiin mikään kovin pitkä vauva ole ikäisekseen ellei nyt päätä jossain vaiheessa pyrähtää vauhdilla.

Haalarissa ulkonäkö miellyttää tosi paljon. Kiva tuo kaulus ja malli. Väri on aika tumma, mutta tuota voi piristää sitten värikkäillä asusteilla. Ja jos nyt haluaa näitä tyttö-poika -juttuja ajatella, niin tämä kyllä menee molemmille, jos vaikka säästyisi käyttöön muille lapsille.

Onko teillä kokemusta näistä haalareista? Teinkö virheen vai oikein ottaessani riskin tämän suhteen?

Ps. Tuo meidän ostama haalari olikin viimeinen kappale, koska se meni heti oston jälkeen "seuraa tilannetta"-moodiin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi vitsi mäki oisin ottanut ton (tilasin myös lekmerin sivuilta haalarin) jos ois ollu isompia kokoja!! :D mä itse tilasin koon 92, Jesse on nyt 72,5 cm pitkä.. Ja toivon että se mahtuis koko talven :) Eikö noi ticketin haalarit oo aika reiluja? Luulis että toiki koko menee talven, mä oisin ehkä varoiks ottanut ainaki 86 koon mutta, täähän on niin vaikee oikeesti ennustaa et minkä kokoisia nää muksut tulee olemaan sillon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anton on n. 68cm ja pituuskasvu on toistaiseksi hidastunut siihen senttiin kuukaudessa. Mietin kyllä tosiaan, että onkohan tuo 80 liian pieni kun 86 kokoa ei ollut enää myynnissä, mutta kun olen nettiä kokoasioissa selannut niin monessa yhteydessä ollaan puhuttu, että nuo Ticketin haalarit on hirmu isoja kokoonsa nähden. Enkä haluaisi taaperolle ihan valtavaa säkkiäkään päälle, kun siinä on vaikea liikkua. Mutta tosiaan, jos se haalari osoittautuu liian pieneksi niin se menee sitten myyntiin. :)

      Poista