Hassutuksia ja pikkukuulumisia

5.3.14

Tänään kolahti postiluukusta päätös lastenhoidon tuesta. Se oli minulle luontainen vaihtoehto, koska gradua teen ja opintotuet loppuivat vajaa vuosi sitten. Aika paljon on muissa blogeissa kirjoitettu siitä, miten pieni tuo tuki oikein on. Itse en oikein osaa tai voi ottaa siihen kantaa, koska tuki on kuitenkin enemmän kuin opintotuki ja muutenkin meidän tulotilanne ei oikeastaan muutu. Mutta ymmärrän, että heille jotka ovat tottuneet ansaitsemaan enemmän, niin heillä siten saattaa olla myös korkeammat menot niin tuo lastenhoidon tuelle jääminen voi tuntua hankalalta.

Hain sitten tukea sille kokonaisajalle, tosin tarkoitus ei olisi sitä kokonaan käyttää. Olen suunnitellut lähinnä, että nyt pyritään miehen kanssa valmistumaan tämän vuoden puolella ja kun maisterin paperit on kourissa, niin töiden hakuun. Todennäköisesti se, kumpi sattuu saamaan ekana töitä, menee töihin ja pitää sitten keskustella, pyrkiikö toinenkin saamaan töitä ja laitetaanko Anton sitten hoitoon.

Muita kuulumisia:
- Jonkinlainen pöpö on minussa liikkeellä. Hengitysteitä polttelee ja päässä on kohmeinen olo. Tätä on jatkunut nyt muutaman päivän. Enpä olekaan ollut pitkään aikaan kipeänä merkittävässä määrin, saas nähdä mihin tämä kehittyy.
- Pikkuveli on ollut kyläilemässä, mutta aika paljon mies on lähinnä ollut hänen kanssaan. Pojat ja niiden pelit, katsos.
- Sain tänään myytyä taas lisää vanhaa tavaraa. Ehkä saadaan sitten hommattua miehelle se uusi työpöytä.
- Käytiin tänään myös puistossa ja Anton pääsi ekaa kertaa kiikkuun tai oikeastaan kiikkuihin:Antonia tuntui lähinnä kiinnostavan enemmänkin ympäristön tarkkailu kuin sitten itse kiikkuminen.
- Niin ja puistoon mentiin ratasosalla. Ollaan tosin muutamaan otteeseen sitä käytetty aikaisemminkin, mutta minusta se vaunukoppa tuntuu sopivan vielä Antonille paremmin. Anton tuntuu liusuvan liikaa ratasosassa ja sitten puku nousee ja... se on vaan sellaista äh. Kun taas vaunukopassa Anton mielellään tuijottaa taivasta ja nukkuu. Eli itse ainakin pidemmille matkoille aion ottaa vielä vaunukopassa Antonin matkaan.


- Liberokerholta tuli Antonin ensimmäiset dublot:


- Anton näytti varsin tyylikkäältä villapaidassaan, tosin nyrpisteli kun olisi pitänyt heti jatkaa pukemista:


- Ja muita hassutuksia kuluneelta viikolta:

Omnomnom!

Murrr!

Vielä kun olisi helmikaulakoru tuon marjasosehuulipunan kanssa!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hahahaha, ihan mahtavia muvia!! Mekin käytiin tänään keinumassa ja otin Aksusta ihan samanlaisia keinukuvia!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Antonilla oli kyllä vähän hassu viikko kuvien osalta. Kysyykö sulta muuten koskaan mies, tarviiko sitä jokaisesta asiasta ottaa kuvaa? :D Mulla kun välillä kysyy ja sit kun aina huomautan, että no olishan se kiva laittaa blogin yhteyteen kertomastani asiasta kuva/kuvia niin se sanoo "niin joo". Vaikka toki muutenkin ilman blogia napsisin kuvia paljon.

      Poista