Uusi kuosi

1.2.14

Ja niin sain spontaanin päähänpiston laittaa taas blogin ulkonäkö uusiin kuoseihin. Tällä kertaa päädyin hyvinkin pelkistettyyn ja simppeliin, ripauksella raikasta minttua. Todennäköisesti tämäkin menee nopeasti vaihtoon, koska en ihan täysivalkeasta blogista niinkään tykkää. Jännä juttu, koska ei ne täysivalkeat blogit koskaan muiden blogeissa häiritse. Kai silmään oma blogi näyttää vaan paremmalta, jos sillä on jonkinlaiset raamit sivuilla.

On muuten ollut mukavaa palata blogin myötä tähän kuvamuokkauksen maailmaan. Joitain vuosia sitten tein aika paljon kuvakäsittelyohjelmalla juttuja, mutta se sitten jäi. Hiljalleen alkaa muistua mieleen, miten tehdään mitäkin. Tosin tässä bannerissahan en käyttänyt mitään paint brushia erikoisempaa.

Johan tuo kyllä nukuttaa. Antoninkin unirytmiä ollaan saatu hiljalleen aikaistettua. Nyt hän menee nukkumaan 23-24 välillä, mikä on kuitenkin muutaman tunnin parannus entiseen. Tosin hän sitten herääkin aikaisemmin ja siksi tästä pitäisi kai itsekin lähteä nukkumaan.

Huomenna päivällä vielä viimeiset juhlavalmistelut ja lattioiden siivoaminen. Veli lähti tänään kotia, mikä hiukan suretti mutta hänen on palattava taas maanantaina töihin, niin onhan se hyvä viikonloppu huilata ns. omassa rauhassa. Mies siivosi tänään vessan, ei siinä kestänyt kuin 1,5 tuntia. Jos se innostuu siivoamaan, niin sitten se kyllä kuuraa niin hyvin kuin mahdollista. Antonille maistui tänään yllättävän hyvin riisipuuro, vaikka tein sen vaan ihan veteen. Näin minä vain heittelen päähän nousevat satunnaiset ajatukset tähän ruudulle.

Voisi tosiaan mennä nukkumaan. Hyvää viikonloppua!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hyvännäköinen banneri! Ihanan selkeä ja tavallinen, kuitenkin erottuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Banneria inspiroi Antonin soseilut, se syöminen kun ei ole mitään siisteintä hommaa :)

      Poista