Shake it baby!

8.2.14

Joo, videon latailu ei ollutkaan aivan niin yksinkertaista kuin luulin. Laitoin tänne aikaisemmin kaksi videota, yritin tehdä ne sellaisilla suojauksilla, että eivät näkyisi aivan kaikille... Alkuun ne eivät sitten näkyneet kellekään muulle kuin minulle ja sitten ne sain näkyviin, mutta nehän johtaa sitten minun henkilökohtaiselle google-tilille enkä ihan halua, että koko nimeni on täällä blogiin liitettävissä.

No, ajattelin että ei tässä muuta sitten kuin luomaan blogille omat youtube-tunnukset ja sitä kautta lisään ne videot tänne. Hyvä ajatus muuten, mutta mullahan on tää blogi kiinni niissä mun henkilökohtaisissa google-tunnuksissa. En sitten keksinyt keinoa, miten saisin ne videot näkymään ihan tässä mun blogin näytössä sen sijaan, että pelkät linkit näkyisivät. Monimutkaista, eikö?

Mies sitten kysyi, miksi et vaan kirjottaisi sitä blogia julkisesti? Että mitäs väliä sillä nyt on, jos lukijat tietävätkin sinun nimen. Niin no, joo. Olenhan minä täällä välillä uskaltanut pärstäänikin vilauttaa. Kaiken tämän häsellyksen jälkeen tulin siihen tulokseen, että ehkä sitten seison rohkeammin kirjoitusteni takana. Että tähän on sitten tultu.

Mun nimi on Hanna, mukava tutustua.

Tässä on nuo suloistakin suloisemmat videot, jotka oli vaan pakko päästä jakamaan:On se kyllä ihana! <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ooooo ihana!! Meillä vaan jähmetytään vastaavassa tilanteessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän Axelillakin ala pian rytmi virtaamaan veressä :D Hassu ukko kyllä tuo, kun on tanssinut koko päivän, jos on vähänkin kuulunut musiikki jostain. Äitinä rupee jo miettimään, eikö sitä väsytä... :D

      Poista