Nää mä ostin

7.2.14

Jo toinen shoppailu-postaus tällä viikolla. Tosin nämä ostokset on tehty eri erissä, mutta kokoan ne nyt samaan.
Antonilla alkaa tosiaan yöpuvut käydä pieniksi ja seuraavaa kokoa ei riittävästi ole kaapeissa. Tuumailin jonkin aikaa, mistä niitä hankkisin. Ajattelin kokeilla toisen kerran Next-nettikauppaa, koska sieltä tilaamani yökkärit olivat osoittautuneet tähän mennessä parhaiksi. Viime vuoden puolellahan tilasin tämän setin:


Tein tilauksen keskiviikkona. Aluksi pähkäilin kahden setin välillä. Tämä olisi ihanan värikäs ja jotenkin erilainen muihin vaatteisiin nähden. (Laittaisin kuvat, mutta kun niitä ei saa talletettua tuolta sivulta.) Mutta sitten hirmu poikateemainen ja mietin, josko noihin erilaisuuksiin kuitenkin kyllästyy nopeammin. Tämä taas on jokseenkin samanhenkinen kuin tuo aikaisemmin tilaamani, mutta kuitenkin edes jonkin verran värikäs. Järki käski myös tilaamaan tämän, koska se olisi neutraalimpi muita vauvoja ajatellen. Niinpä minä sitten kuuntelin järkeä ja meille saapui jo tänään oviovelle asti kannettuna tuo yöpukupaketti ja sukkapaketti, minkä nappasin Antulle myös ostoskoriin. Tosin sukat ovat vielä selvästi isot, vaikka onkin puolivuotiaasta lähtien.


Nextiltä tilaaminen tapahtuukin hirmu helposti ja meiltäkin on postiin matkaa 3km. Kiva siis, että paketti tuodaan kotiin asti. Näistä uusista yökkäreistä täytyy tosin sanoa, että ne ovat kankaaltaan erilaisempaa kuin nuo aikaisemmat. Nämä ovat ohuempia ja trikoomaisempia. Mietin, josko se johtuisi siitä, että nämä on kevätmallistosta kun sitten nuo entiset olivat talvi? Sinänsä ihan okei, koska mietinkin josko nuo paksummat yökkärit olisivat olleet liian kuumia keväällä pidettäväksi. Tosin mietityttää, kestääkö nämä uudet sitten yhtä hyvinä...

Kävimme myös kirpputorilla jo muutama viikko sitten. Oli auto käytössä, niin pääsi helpommin sinne seitsemän kilometrin päähän. Kirpputorit eivät edelleenkään ole mitään suosikkipaikkojani, mutta välillä harkitsen niitä, jos on hyvät syyt. Esimerkiksi nyt oli tarkoitus löytää Antonille potkuhousuja. Näitä siksi, koska hänen nilkkansa ovat aina ne kuivimmat kohdat ja selvästi sukat sitten hankaavat ihoa helpommin rikki. Aika harvat kaupat nykyään myy noita potkuhousuja, ainoa mikä tuli mieleeni oli Tutta ja no, minä en kuitenkaan lähde vauvanvaatteista maksamaan kovin paljoa. Aika usein olen ostanut vaatteet uusina sen takia, koska alennusmyynneistä ne saa niin pienellä hintaerolla, että koen sen kannattavaksi. Mutta tosiaan, kirpputorilla käväisin nopeaan, kun mies odotti Antonin kanssa autossa. Etsin siis lähinnä niitä potkuhousuja ja siinä kiireessä oleellisinta oli, että ne olisivat hyvässä kunnossa ja suht edulliset kirpputorihintaan. Päädyin sitten ostamaan kahdet violetit yksilöt.Nuo violetit Tutan koalapökät onkin varmaan useimmille tutut. Eilen Antonilla oli päällään tuo violetti asukokonaisuus ja niin minulla sitten soi aina päässä Princen Purple Rain, kun näin Antun. Taas alkoi soimaan. Ylemmässä kuvassa kieltämättä vähän häiritsee Antonin vaatteiden väriepäsymmetrisyys, mutta tässä näkee, miten mies hänet pukee :D Hän lähinnä ottaa kaapista sen, mikä ensimmäisenä käteen osuu. Mikäs siinä, itse tykkään miettiä hiukan tarkemmin.

Kirpparilta ostin myös tämän kivan neuleliivin:


Ystävä yllätti ja lähetti eilen postissa synttärilahjaksi lahjakortin. Selvästi ihmiset tietävät, että pidän shoppailusta ja siksi muistavat minua tuollaisilla lahjoilla. No, siskoni tarjosi minulle eilen keskustassa ruokaa ja kävin siinä matkalla ajan kuluksi siellä perus H&M:llä. En vaan voi sille mitään, että muiden liikkeiden pienimmät koot on usein minulle liian isoja. Tai no, nykyään kun on tissit isommat niin ne menisi kyllä sen osalta mutta hartiat ja se yleisilme näyttää kuitenkin liian isolta. Tämän kokojutun takia shoppailen lähinnä vaatteeni H&M:ltä, koska Gina Tricon tyylistä en oikein tykkää ja Vero Modassa on todella vaihdellen hyviä vaatteita. Anyway, kävi tosi mukava juttu ja löysin itselleni housut. Ne olivat niin hyvät, että ostin niitä saman tien kaksin kappalein -tosin eri väreissä. Minähän suosin lähinnä legginsejä ja sen tyyppisiä housuja, en käytä "oikeita" farkkuja lainkaan. Talvisin kuljen collareilla. Nämä ostamani housut ovat myös legginsin tyyliset, mutta onneksi takataskujen kera. Sillä tavalla ne näyttää enemmän housuilta. Ja näissä kapeissa malleissa on se hyvä puoli, että niiden lahkeet on erittäin helppo kääntää vaan housun lahkeen sisälle ja säädellä sitä housun pituutta sen mukaan, mitkä kengät on jalassa. Muutenhan näille lyhyille jaloille ei löydy ikinä housuja, joita ei tarvitsisi lyhentää. 


Housuissa on kuminauhavyötärö eli senkun vaan kiskoo jalkaansa ja ne on siinä. Housut myös joustavat hirmu hyvin eli voi nostella jalkaa vaikka kohti kattoa ilman mitään kiristämisen tunteita. Nyt kun tulisi vielä kevät, että näillä pärjäisi tuolla ulkonakin.

You Might Also Like

0 kommenttia