Arrrr! Ti's me birthday! Arrrr!

2.2.14

Nyt on juhlat juhlittu ja on kyllä asuntokin sen näköinen! Tänään olen lähinnä vaan nukkunut päikkäreitä sohvalla ja syönyt ah-niin-rasvaista-pizzaa. Hiukan tuli tuota krapulan poikasta pitkästä pitkästä aikaa mutta se onneksi alkaa olla ohitse päin.

Teemana oli siis merirosvo-synttärit. Minun synttärit siis näin joitain päiviä etuajassa, koska keskellä viikolla ei oikein juhlia voi järjestää. Vieraita ei ollut mitenkään paljon, mutta oikeastaan juuri sopivasti siinä suhteessa, että kaikille riitti istumapaikat ja oli helppo jutella sillä kokonaisryhmällä.

Tarjottaviin olin osakseen löytänyt inspiraatiota netistä. Oli karkkeja nimiltä Cannon Balls (suklaapalloja), The Unlucky Ones (pääkalloja), Booty (merkkarikolikoita). Oli myös Pollys' Crackers (erilaisia keksejä), Shark Bait (suolaisia snacks-kaloja), Desert Islands (sitruunamuffineja). Pahvilaatikosta arkastelin aarrearkun, jossa sipsit toimivat Pirate Goldina ja väkersin suklaakakusta merirosvolaivan. Juomana toimi Caribbean sea water eli sininen booli.
Tuota boolia tuli juotua jonkin verran, ehkä hiukan liikaakin lievästä päänsärystä päätellen. Sininen väri tuli ihan vaan elintarvikeväristä.

Ohjelmana meillä oli aarrejahti-tietokilpailu, missä ensimmäisenä parien piti tehdä oma merirosvolippunsa ja parhain/omaperäisin lippu sai ensimmäisen pisteen. Sen jälkeen esitettiin kymmenen merirosvoteemaista kysymystä ja kuka pareista oli loppuun mennessä kerännyt eniten pisteitä pääsi ns. nopeimmiten aarteen luo ja saivat palkinnoksi Aarrearkku-karkkipussin. Jokainen vieras oli myös saanut selvittää internetistä löytyneellä pirate name generaattorilla oman nimensä, mikä tuli sitten juomalasiin teipillä kiinni. Kävimme sitten illan kuluessa kierroksen, missä jokainen kertoi oman piraattinimensä ja haluamiaan taustoja omasta hahmostaan. Jokainen sai sitten anonyymisti äänestää, kuka merirosvoista ansaitsee palkinnon parhaasta hahmosta ja asusta. Itse myös palkitsin juhlien järjestäjänä parhaan puvun erikoispalkinnolla, johon kuului korurasiassa ollut pieni viskipullo ja suklaisia kultakolikoita.

Minulla oli päällä netistä tilaamani merirosvoasu, joka muuten oli yli puolet halvempi amazonin kautta kuin paikallisista naamiaisasukaupoista. Miehellä taas oli merirosvokapteenin hattu, joka välillä kävi myös Antonin päässä. Antonille olin laittanut raitabodyn, ruskeat housut ja huivin. Anton oli kyllä mielestäni söpöin näky ikinä!
Kokonaisuudessaan ilta meni hyvin ja mukavasti. Juhlien alkuun Anton nukkui kaksi tuntia, niin hän oli levännyt ja hyvätuulinen. Minä nauroin välillä niin kovaa, että nousi kyyneleet silmiin -ehkä osasyy oli siinä boolissa. Koska olin tosiaan nautiskellut alkoholia tällä kertaa hiukan enemmän, niin Anton sai unille mennessään riisipuuroa ja kas vaan, poika nukkui kymmeneen asti aamulla heräämättä! Tämä tukisi sitä minun teoriaa, että hän tosiaan herää yöllä sen muutaman kerran mahdollisesti nälkäänsä. Pitää harkita, jos otettaisiin tuo iltapuuro nyt sitten käyttöön.

Lahjaksi sain lahjakortteja, magneetteja ja ihanan Iittalan Taika-mukin.

Sellaiset juhlat meillä. Nyt palailen mussuttamaan terveellistä krapularuokaa, ehkä suklaata?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. oi mitä herkkuja ja ihania kaikki yksityiskohtia! Wautsi, oot kyllä nähny vaivaa :) ja aikaiset synttäritonnittelut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloittelin jo hyvissä ajoin ja tein aina vähän kerrallaan, niin ei tuo tuntunut niin isolta urakalta :) Kiitos paljon!

      Poista