Äiti shoppaa... itselleen!

4.2.14

Sain siis synttärilahjaksi muutamia lahjakortteja. Piti tänään käydä asioimassa pankissa, niin samalla pyörrähdin keskustan kaupoissa. Aluksi, kun astuin liikkeeseen niin kävi mielessä, että onpa kyllä kiva, että nyt on itselläni valuuttaa sellaisessa muodossa, että ne on pakko käyttää juuri tänne liikkeeseen. Ja ne on nimenomaan minulle lahjaksi. Ei tarvinnut siis käydä läpi niitä ajatuksia, kehtaanko tai voinko ostaa itselleni jotain... Tosin kieltämättä mielessä kävi, että kävisin katsomassa ne lastenpuolen vaatteet, mutta sitten toppuuttelin itseäni, koska nämä lahjakortit olivat lahja minulle ja minuun ne tulee sitten käyttää. Voi, kuinka ihana kohtalo!

Aluksi olin hiukan skeptinen, löydänköhän itselleni mitään ja yritinkin pitää mielessä, että lahjakortit ovat vielä kauan voimassa -mitään ei tarvitse tänään siis pakosta hankkia. Mutta kuinkas sitten kävikään... kaikki lahjakortit tuli käytettyä! Ja olen vissiin taas herkällä kaudella, koska sovituskopissa meinasi ruveta itkettämään, kun oli niin kiva löytää jotain nättiä vaatetta, joka ehkä vielä näyttää minunkin päällä nätiltä.

Tällaisia kappaleita päädyin ostamaan:


Sähkönsininen perustoppi on Kapphlista. Kivan värinen ja mielestäni tuon voi koruilla muokata ihan hienompaankin tapahtumaan.

Valkoinen neuletakki (H&M:ltä) on nimenomaan sitä maailman mukavinta kangasta päällä. En oikein tiedä, miksi tuota kangasta kutsutaan, itse puhun "narukankaasta". Ajattelin, että tuo valkoinen menee aikalailla kaiken kanssa ja tulee varmasti kesällä olemaan ulkona paljon päällä.


Tämä puuterin/roosan värinen paita on H&M:ltä. Varsin perusmallinen, mutta mielestäni todella kivan värinen ja onkin selvästi kevään tulevia in-värejä, koska tätä oli paljon kaupassa. Ostin, koska minulla on tämäntapaiset paidat hyvin harvassa.


Tämä sifonkipusero osui ensimmäisenä silmään ja oli kankaana todella nätti. Täytyy tosin sanoa, että tämä kuva ei oikein anna oikeutta. Tämä paita on tosin minulle niin pitkä, että menee varmasti mekkona vaikka XS onkin. Ajattelin tämänkin olevan moneen paikkaan sopiva; juhlaan ja arkeen. Lisäksi kesällä tuo on varmasti kivan vilpoisa.

Niin ja kerta nyt oli tämän teemainen postaus niin ajattelin vielä vilauttaa tätä neulepaitaa, jonka ostin viime viikolla. Tämäkin neulepaita on sitä kyseistä lämmintä mutta ei hiottavaa "narukangasta" ja tykästyin väriin, vaikkakin miehestä väri on liian räikeä ja vitsaili, että ainakaan Antonin kakka ei kauheasti näy paidasta, jos sitä siihen pääsisi... Mutta joo, tällainen yksilö:

 

Kuvissa muuten vilahteli myös minun kännykkäkuoret, jotka ovat mielestäni varsin herkulliset! Ne on tilattu Amazonin kautta ecell-nimisestä kaupasta. Suosittelen sitä kyllä! Kuoret maksaa jonkun kuusi euroa eikä tule ylimääräisiä postituksia. Siellä on myös hurjan paljon erilaisia malleja miltei jokaiseen kännymalliin.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Toi keltanen on ihana! Mistä löytyi? :) Kivoja vaatteita muutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi keltainenkin on H&M:ltä, mikä ei käsittääkseni ole lempikauppojasi ;) Mutta voin tosiaan kertoa, että mulla on entisestään ollut kaksi paitaa tuota samaa kangasta, ne käy pesussa jatkuvasti ja on jo useamman vuoden säilynyt hyvinä. Tosin koska ne on sellaista narukangasta, niin pitää olla hiukan varovainen että joku terävä ei tartu kiinni ja vedä sitä narua ulospäin. Mutta tuolloinkin olen yleensä onnistunut "venyttämään" sen langan takaisin kohdilleen.

   Melkein mun kaikki vaatteet taitaa olla H&M:ltä, mutta johtunee siitä, että siellä on paras mitoitus tällaiselle 150 senttiselle :)

   Poista
 2. Toi onki tosi kivannäkönen toi sifonkipusero! Taidan itekki käydä sovittelemassa josko sopeis meikäläiselle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä :) Multa löytyykin tuollainen saman mallinen pusero harmaana leopardikuvioisena. Ostin sen raskaana ollessa, kun sinne mahtui hyvin massu sisälle :D

   Poista