Vaunuista rattaisiin -milloin?

4.1.14


Mies kaavailee, että voitaisiin ottaa vaunujen ratasosa käyttöön. Minä taas... no en minä ehkä vielä haluaisi. Anton kyllä on aina ollut kiltisti vaunuissa ja usein nukkuu siellä, mutta kyllä hän myös tykkää tarkkailla ympärilleen sen, mitä nyt pystyy -eli lähinnä taivasta. Ehkä ratasosan voisi ottaa käyttöön sitten, kun Antonkin saa virallisen luvan istua. Vaikka toki varmaan aika vähän tuon ikäinen vielä rattaissa istuu eli siis pitkälti varmaan nukkumiseksi kuitenkin menee.

Haikein mielin kyllä laitan sitten tuon vaunukopan säilöön. Nyyh ja sniif, minun pieni vauva ei ole enää pieni vauva.

Lupasin muuten aikanaan kirjoitella, miten on Brio Smile -vaunut toimineet talvikeleillä. No täytyy sanoa, että ihan entiseen tapaan kuin kesälläkin... Hahah, kas kun ei tuota lunta oikein ole. Mutta kyllähän sitä lunta joulukuussa jonkin verran kävi maassa ja voin kertoa, että hyvin ja helposti pystyi vaunuja työntämään. Ei ole ollut mitään ongelmaa; lumi ei pakkaudu mitenkään ikävästi renkaisiin eikä kääntyvät etupyörät ole tuottanut mitään haittoja. Pitäisi ainoastaan muistaa täyttää renkaat, koska kylmässä ilmassa kumi hiukan tyhjenee. Olen siis edelleen hyvin tyytyväinen vaunuvalintaamme. You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3 me mietittiin samaa ja testailtiin Axelin kanssa, mut ei ne vielä oikeen ollut hyvät :o mistä toi teijän aivan ihana lakki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luonnonvalossa tulee kyllä kivoja kuvia, jotenkin raikkaita. Mä luulen, että me testataan sitä ratasosaa ehkä helmikuun puolella. Ellei nyt sitten mies löydä hyviä perusteita sille, miksi pitäisi aiemmin...

   Toi hattu on ihan vaan H&M:ltä. Ei mitenkään kovin paksu, mutta oikeastaan hyvä just tälläsiin nollakeleihin tai pikkupakkasiin, kun on kuitenkin sitä huppuakin ja kypärämyssyä päässä. Täältä näät hatun paremmin: http://vauvasekoitin.blogspot.fi/2013/11/uusia-juttuja.html Mitä nyt viimeksi Hennesiltä näin, niin olivat laittaneet tuon hattumallin nyt alennustuotteisiin.

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mikä söpöläinen siellä onkaan!!

  Me siirryttiin rattaisiin joskus kun sai luvan istua. 6kk iässä muistaakseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Se on varmaan ihan hyvä siirtymäikä. Mietin tosin, onkohan tuo vaunukoppa kuitenkin lämpimämpi vaikka ratasosaan kuuluukin se jalkapussi.

   Poista
 3. Me siirryttiin ratasosaan kun poika oli 6-7 kk. Todella ihania kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla main mekin ainakin kokeillaan sitä, jos tuntuu hyvältä niin sitten saa ratasosa jäädä :) Kiitos paljon!

   Poista