Keke

4.1.14

Mua (hiukan) ärsyttää ja ihmetyttää...

Tipaton tammikuu. Tuntuu, että ainoastaan alkoholistit/hyvin runsaasti alkoholia käyttävät viettävät sitä. Ja sitten helmikuussa juodaankin ihan tammikuun edestäkin. Typerää.

Pesuaineiden korkit. Hirmu useat pesuaineet on tuotemuotoilultaan huonoja, tai siis siitä korkista. Aina saa pelätä, että kyntensä hajottaa, kun yrittää purkkia aukaista. Itse sitten päädynkin hakkaamaan sen korkin auki joko kaakelin tai suihkun avulla.

Miten hemmetin vaikeaa on suunnitella nättejä ja toimivia naisten talvikenkiä?! Usein löytyy vain kaksi vaihtoehtoa: 1. Rumat mummokengät, jotka on gore-texiä ja muuta oikeasti talvikeleihin sopivaa materiaalia. 2. Korolliset ja ulkonäöllisesti nätit kengät, mutta jotka eivät ole lainkaan talvea ajatellen käytännölliset.

Unohdin palauttaa kirjan kirjastoon ajoissa. Nyt se on päivän myöhässä ja tietenkin kirjasto on kiinni tiistaihin saakka. Lieköhän ne perii joka päivältä myöhästymismaksun?

Miten jotkut talvitakit voi maksaa yli 600 euroa ja vielä sellaiset, mitkä ei ole mitään untuvaa. Ostettiin miehelle uusi talvitakki. Alkuperäinen hinta oli järjetön 400€, mutta nyt alennuksessa hiukan päälle satasen.

Uudet tilaamani valokuvat. Lumia kännykällä se kuvamuoto on tosiaan pitkulaisempi (ellei sitä halua muuttaa) ja teetetyt kuvat siten myös laajakuvia. Mitenkähän ne nyt oikein laittaisi albumiin, kun perinteiseen sellaiseen ne ei mahdu.

Uuden vuoden lupaukset. Ainahan se olisi hyvä hetki luvata elää paremmin eikä vaan tiettynä ajankohtana. Mut joo, helpommin sanottu kuin tehty.

Mut mä tykkään...

Että löysin edes jotakuinkin hyvät talvikengät. Ei ole hirveän näköiset, mutta on kuitenkin nahkaa ja gore-texiä. Painavat melko paljon, mutta ei varmaan ihmekään, kun niissä on paksu pohja. Mies vitsailee, että ne kengät ei varmaan mene ikinä rikki. Minä taas vitsailen, että ei niin mutta minun jalka on taas ensi talvena suurempi ja siten kengät pienet.

Mun miehestä. Se on ollut viime päivinä vielä entistä kivempi ja pyytänyt mua jopa omatoimisesti ulos. Hän kun ei muuten kauheasti pidä "turhasta" kävelemisestä.

Miehen talvitakki tuli meille ilmaiseksi, koska mies laittoi aikoinaan RAY:n pokeritilille 10€ ja onnistui kasvattamaan sen 140 euroon. Itsehän en kannusta rahalla pelailuun, mutta kieltämättä mukavaa, että hän onnistuu ansaitsemaan.

Dumleista ja siitä, että joulusuklaita saa nyt -50% alella. Ei tosin paras asia keholle.

No niistä tilaamistani valokuvista tykkään kuitenkin. Ihana saada jotain paperilla eikä tarvitse pelätä niin paljon, jos digitaalisille kuville sattuisi jotain.

Matkia Antonia. Viime päivinä hän on hokenut jostain Kekestä, kun tulee suusta "ke, ke, keh, ke". Eilen hän sanoi myös "kak-ki" ja "kuk-ka". K-kirjain on siis nyt kovassa käytössä.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Tipaton tammikuu... NIIIN SAMAA MIELTÄ! :D


  Niin ja täytyy sanoa... joulusuklaat -50% , rakkautta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jep jep. Kuinkakohan monen elämäntaparemontin kohtaloksi koituu nuo alennussuklaat :D

   Poista