2013 tuli ja meni mutta tässä vielä vuodesta (turhahko) kysely

10.1.14

Minulla roikkui tällainen kysely luonnoksissa ja mikä olisikaan parempi tapa viettää yötään kuin vastaamalla silmät ristissä johonkin ei edes kovin kiinnostavaan kyselyyn. Ehkä tämän jälkeen lähden surffailemaan netissä siinä toivossa, että tulisi vastaan nettisivuja, jotka haluavat minun täyttävän käyttäjäkyselyitä, ehe ehe. No kuitenkin, tätä samaa kyselyä on näkynyt facebookissa ja olenkin sen usein vuoden vaihteessa aina täyttänyt. Nyt ajattelin tehdä tämän tänne blogin puolelle.

IHMISSUHTEET:

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - En oikeastaan, tuttavia kylläkin ja olen tutustunut joihinkin jo entisestään tuttuihin ihmisiin paremmin.

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - Olin raskaana, sain lapsen, menin kihloihin. Montakin ja vielä suurta asiaa.

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - Kyllä.

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - Voisin sanoa nuo yllämainitsemani uudet asiat, mutta voisin olla hiukan luovempi. Aika usein muistuu tämä hauska tapaus mieleen: Anton oli tissillä, hän katsoi silmillään ylös minuun päin, irrotti otteen nännistä ja nosti koko kasvonsa ylös ja läväytti hirmu ison hymyn. Jo miltei heti hän tarttui uudestaan nänniin ja sitten hän taas nosti kasvonsa ylös ja hymyili. Hän toisti tätä aina kun minä nauroin ja siitä tuli sellainen fiilis, että Anton pyrkisi naurattamaan/vitsailemaan kanssani. Yksi parhaista muistoista on myös se, kun mies sanoi keskellä yötä maatessamme sängyssä, että hän välillä miettii, kuinka haluaisi sanoa minulle, että rakastaa minua mutta ei oikein pysty, koska muuten häntä alkaisi niin kovasti itkettämään. Tuo oli jotenkin hienompaa kuin rakkaudentunnustus, vaikka kyllä hän niitäkin välillä latelee.

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - Miellän aika harvoja ihmisiä ystävikseni ja siten myös hirmu harvoin riitaannun ystävän kanssa.

6. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - Kirjoitin vuonna 2010 seuraavaa: "Varmaankin eniten koko elämäni aikana, toivottavasti parempaan." Voisin kirjoittaa saman tänäkin vuonna, tosin nyt tiedän että olen muuttunut parempaan -ainakin tietyltä osin.

7. Oletko lihonnut? - Kyllä, mitä nyt raskaudesta tuli ja jäi.

8. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - En. Koskaan en ole saanut porttikieltoa minnekään, how sad.

9. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - En, enkä koskaan ennenkään.

10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - En.


TURHAN PÄIVÄINEN ÄLYKKYYS:

1. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - Tähän en kyllä osaa vastata.

3. Synnyttikö kukaan läheisesi? - Itseäni ei ilmeisesti lasketa läheisekseni? Jos ei, niin ei.

4. Kuoliko kukaan läheisesi? - Ei.

5. Missä maissa kävit? - Suomen mailla.

6. Mitä haluaisit vuodelta 2014 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2013? - Terveyden kohentamista, laihtumista, lihaksien vahvistamista.

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2013? -  28.7. Tuli tässä yhteydessä muuten mieleen, että minä eikä mieheni muista, mikä on meidän kihlajaispäivämme. Juhannuspäivä se oli, mutta päivämäärää emme muista. Kertoo varmaan jotain siitä, miten "suurena" juttuna sitä pidämme...

8. Vuoden suurin saavutuksesi? - Selviäminen kaikista raskauteen ja sektioon liittyvistä asioista niin, että en traumatisoitunut ja päällisin puolin pystyin säilyttämään positiivisen asenteen.

9. ...ja suurin epäonnistuminen? - Graduun lukeminen. Kovasti ajattelin, että aloittaisin sen homman lokakuussa. Tähän mennessä olen lukenut kaksi artikkelia, jes.

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - Tämä on vaikea. Ilman astia- ja pyykinpesukonetta meidän elämä olisi NIIIN paljon vaikeampaa. Mutta sitten taas Brio Smile -vaunut on ihanat ja käytännölliset ja tarpeelliset. Mutta myös Lumia 1020 on ollut hyvä ostos. Nuo tuli nyt mieleen.

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - 2010 kirjoitin näin: "Sen ihmisen, joka ansaitsee myös pahennusta." Voisin saman kirjoittaa uudelleenkin ja tämä "se ihminen" viittaa mieheeni. Mies on ollut aivan suunnattoman suuri apu raskaudessa ja sektiosta toipuessa. Mutta koska hän on läheisin arjessani, niin hän myös tuottaa eniten murhetta ja pahennusta. Täydellinen yksilö ei ole kukaan.

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? - Mieheni ja itseni.

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - Vauvajuttuihin, kodinkoneisiin.

15. Mistä innostuit eniten? - Ultrista, niistä ajatuksista kun odotti pienokaista maailmaan. Shoppailusta.

16. Vuoden 2013 ihmiset? - Mies ja Anton.

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? -  Aivan selkeästi onnellisempi.

18. Lihavampi vai laihempi? - Lihavampi.

19. Rikkaampi vai köyhempi? - Rikkaampi.

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? - Liikkuvani, syöväni terveellisemmin.

21. ...entä vähemmän? - Herkuttelu, einesten syönti.

22. Miten aiot viettää joulun? - Joulu vietettiin Kuopiossa.

23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mitä se olisi? - Kampaaja, olisi pitänyt säilyttää vaan ne pitkät hiukset :(

24. Rakastuitko vuonna 2013? - Kyllä tavallaan, Anton <3

25. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? - Ei yhtään. Oonkohan menettänyt jotain, kun mulla ei koskaan ole ollut sellaista.

26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - Seuraan välillä tosi outojakin sarjoja, tää joku tosi-tv sarja Täydellisistä naisista kuului tähän kategoriaan. Greyn Anatomiat katsoin viime vuonna läpi, se osoittautui hyväksi sarjaksi vaikka olin jotenkin kartellut sitä aikaisemmin.

27. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? - En.

28. Mikä oli paras lukemasi kirja? - "Nyt v*ttu nukkumaan!" tuli ekana mieleen, hah. Viime vuonna tuli oikeastaan luettua harvinaisen vähän kirjoja, joten en osaa vastata tähän koska ei tee mieli mitään tenttikirjaakaan tähän heittää.

29. ...entä musiikillinen löytö? - Klassista on tullut kuunneltua miehen takia/ansiosta jonkin verran.

30. Mitä halusit ja sait? - Terveen lapsen.

31. Mitä halusit, muttet saanut? - Joo, selvä merkki siitä että pitäisi mennä nukkumaan kun päähän alkaa putkahtelemaan mitä hauskimpia juttuja. Teki mieli vastata tähän "orgasmia"... Mut ei tosiaan tule mitään mieleen, ehkä sitten sain kaikki oleelliset.

32. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - Koskemattomat tuli ekana mieleen.

33. Mitä teit syntymäpäivänäsi? - Kävin ravintolassa syömässä mieheni, siskoni ja hänen miehensä kanssa.

34. Ketä kaipasit? - Kuopiossa asuvia perheenjäseniä, välillä miestäni.

35. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - Keskustelut.


MUUTA:

1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - Yhtä.

2. Oletko joutunut tappeluun? - En ainakaan fyysiseen.

3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - Mitenkähän tuo "luvatonta" käsite tulisi käsittää... Kävellyt punaisia päin, kyllä. Ladannut jotain laittomasti, kyllä. Jotain tuollaisia pikkujuttuja.

4. Oletko juonut "perseitä"? - En.

5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - No varmaankin sitä hiuksien leikkaamista, ei siis mitään kovin isoa/vakavaa,

You Might Also Like

0 kommenttia