Satamiljoonatriljoonaa hommaa.

30.12.13

Tiedättekö sen tunteen, kun päässä juoksee erilaisia tehtäviä ja yrität kovasti niitä järjestellä? Ekaksi tuo juttu, sitten teen sen ja sitten sen... Tällainen olo minulla on parhaillaan, vaikka yritänkin muistuttaa itseäni siitä, että kaiken ei tarvitse olla täydellisesti. Kaikkea ei tarvitse pyrkiä tekemään heti.

Meillä on siis huomenna täällä kotona uuden vuoden juhlat kasvonaamio-teemalla. Kovin paljon tuskin porukkaa tulee, mikä on siinä mielessä ihan hyväkin, että pystyy paremmin olemaan kokonaisporukalla eikä ihmisjoukko hajoa ryhmiin.

Yritän koristella asuntoa punainen-kulta -väreillä, ehkä jotain kynttilöitä ja vastaavaa. Naamiotkin on hankittu ja löysin jotain uutta vaatetta. En tosin mekkoa, koska kaikki mekot tuntuu näyttävän päälläni hirveältä. Kirotut tissit ja löllö maha. Mutta Vero Modasta löysin violetin pitsihameen ja mustan liehukepaidan, molemmat oli -70% tarjouksessa niin halvalla pääsin.

Tehdään myös juustofondueta ja syödään. Leivon mokkapaloja, mutta muuten en jaksa panostaa tarjontapuoleen sen kummemmin, kaupasta ostan siis loput.

Jaahas, eksyinkin tässä käymään ruokakaupassa ja mitäköhän kaikkea. Sitten kävi mielessä, että jäi tosiaan tämä tänne auki... Jep jep. Nyt ruuanlaittoon ja sitten leipomaan ja siivoomaan.

You Might Also Like

0 kommenttia