Kuvajoulukalenteri: 9. luukku

9.12.13

Tällä viikolla kuvajoulukalenterissa teemana "suosikit" ja tällä lähdetään liikenteeseen: suosikkimeikit.


Ensinnäkin voisin kertoa, että meikkaan todella harvoin nykyään. Oikeastaan vaan silloin, jos on jonkinlainen juhlapäivä tai isomman porukan tapahtuma. Laajasti en ole perehtynyt meikkeihin, mutta kuitenkin sen verran, että olen löytänyt omia suosikkeja. Rahallisestikin käytän meikkeihin melko vähän, ehkä n. 50 euroa vuodessa ja välillä meikkejä täytyy lähinnä uusia sen takia, että ne on ollut niin pitkään eikä varsinaisesti lopussa. Mutta sitten kuvan meikkeihin:

- Max Factorin false lash effect fusion -ripsiväri on ehdottomia suosikkejani. Se ei lainkaan paukkuunnu ja mene sellaiseksi klönttiseksi niin kuin jotkut ripsivärit. Toisaalta ymmärrän, jos joidenkin mielestä tämä ripsiväri ei ole tarpeeksi näyttävä, koska niitä paukkuja ei tosiaan tule oikein lainkaan niin ripset näyttää hyvinkin luonnollisilta. Ensimmäisen kerran, kun tämän ostin niin olin hiukan pettynyt sen luonnolliseen-lookkiin mutta sitten seuraavan kerran, kun kokeilin toista ripsiväriä niin se näyttikin minun mielestä jo ihan sottaiselta. Jos siis haluat ripsistäsi sellaiset luonnollisen näköiset, mustat ja pitkät niin tätä kannattaa kokeilla. Mutta paksuutta tällä ei minun mielestä sinänsä saa.
- Rimmelin Stay Matte liquid mousse foundation on näistä meikeistä uusin tuttavuus enkä ole tätä kovin monesti käyttänytkään, mutta monelle olen tätä kuitenkin ehtinyt jo kehua. Tässä yhdistyy voidemaisen meikkivoiteen levitettävyys, mutta kuitenkin moussen puuterimaisuus. Mutta sitten taas tässä ei ole sitä nestemäisten meikkivoiteiden tapaa jättää juovia naamaan eikä myöskään moussen tapaa rullaantua paukuiksi levitettäessä. Meikkivoide tuntuu todella kevyeltä naamalla ja pysyi monta tuntia kasvoilla ilman, että tuli sellainen rasvainen/tunkkainen olo. En tämän kanssa ole myöskään käyttänyt ollenkaan puuteria, koska kasvoilla meikkivoide tuntui jo riittävän puuterimaiselta.
- Kun olen puuteria käyttänyt, niin silloin olen sipaissut kasvoilleni Lumenen Natural Code -sarjaan kuuluvaa mineraalipuuteria. Se on ollut itselleni jotenkin kevyimmän tuntuinen puuteri.
- Valokynänä minulla on Dermosilin merkkiä, mutta täytyy sanoa, että kokemusta ei ole muista merkeistä. Äitini tilaa tuotteita Dermosililta niin olen hänen kauttaan aina saanut tuon valokynän. Valokynä kuuluu siis meikkisuosikkeihini, mutta vertailupohjan puuttumisen vuoksi en voi nimetä tätä käyttämääni varsinaiseksi suosikikseni.
- Silmärajauskynänä minulla on useamman vuoden toiminut jo H&M:n musta nestemäinen rajauskynä. Sillä on hyvin helppo tehdä rajaukset, koska se on kynämäinen eikä niinkään sivellin. Tätä tosin käytän lähinnä juhlameikissä, mutta juhlameikki sattuu nyt nykyään olemaankin se meikki, mikä minun kasvoilla miltei aina on.
- Luomivärin pohjustuksena käytän NYX-merkkistä voidemaista ainetta, mutta tässäkään ei kokemusta ole muusta. Tuo purkki on ollut minulla käytössä jo melko kauan, koska on ollut niin riittoisa enkä aikaisemmin tajunnut käyttää silmämeikinpohjustusta. Aika iso ongelma luomivärien suhteen on minulla ollut se, että ajan myötä luomiväri menee vaoiksi luomiin. Tällä pikkupurnukan aineella saan estettyä sitä ja muutenkin "valaistua" silmäaluetta.
- Luomivärinä minulla on iso paletti Coastal Scentsin värinappeja. Ne ovat hyvin runsaspigmenttisiä, mikä on mielestäni hyvä asia. Aika moni noista erikoisimmista väreistä jää vähemmälle käytölle, mutta toisaalta on ollut tapahtumia, jolloin ne on tullut tarpeeseen. Hyvin on myöskin säilynyt luomiväri luomilla tässä merkissä.

Siitä vielä, että minulla on tosiaan aina ollut terve iho, joten tällaisten "halpismeikkien" käyttäminen ei ole tuottanut minulle minkäänlaista ongelmaa. Koska meikkaan myös aika harvoin, niin olen aika pihi mitä meikkien hintoihin tulee. Ripsiväri taitaa olla kallein tuote, mutta sitä käytän myös useimmiten. Niin ja jos joku nyt ihmettelee, niin huuliin ja kulmakarvoihin en tosiaan laita mitään meikkiä siksi niiden alueiden meikkejä ei tässä näykään.

You Might Also Like

0 kommenttia