Kuvajoulukalenteri: 7. luukku

7.12.13


Anton liitää! Välillä, kun Anton on mahallaan niin jostain syystä hän laittaa kädet tuonne taakse noin ja pyristelee jaloillaan kovaa. Olenkin sanonut, että hän yrittää päästä lentoon liitämällä.

Oli tarkoitus mennä tänään miehen ystävän synttäreille, mutta miehen iho voi taas niin huonosti, että kotiin jouduttiin jäämään. Harmillista, Antonin olisi voinut pukea siihen frakkibodyyn ja olisi ollut kiva päästä välillä näkemään miehenkin puolen ystäviä. Minä kun jään aina Anttu-vahdiksi, kun mies on niiden kanssa lähtenyt viettämään aikaa.

Tämä viikko kun on ollut tällaista varsin arkista kuvajoulukalenteria niin ajattelin vaihtelun vuoksi ensi viikosta postailla kalenterikuvia teemalla "suosikit". Silloin pystyykin postaamaan kalenteriluukun mahdollisesti aikaisemmin päivästä. Yleensä kun en myöhäisillasta enää tietokoneella ole, lähinnä kännykällä sitten jos nettiin pitää päästä ja kännykällä en ole vielä ainakaan ruvennut bloggailemaan. Onpa kyllä tylsää tekstiä, ihan jo itseäni naurattaa :D

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Meillä muuten liidellään ihan samanlailla ja samalla jalat ja kädet vispaa :) hömelöitä pikkusia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D Hassuja olentoja :) Ehkä tuo on jonkinlaista pyrkimystä päästä eteenpäin, mutta ei aivan tuollaisella tekniikalla kyllä onnistu.

      Poista