Kuvajoulukalenteri: 3. luukku

3.12.13


Päivien pelastus: lelukaari. Antonilla on nyt joku ihme vaihe meneillään, että hän ei viihdy paljon yhtään selällään. Normaalisti, kun hän ei ole itkenyt päivisin niin nyt hän sitten aloittaa itkemisen, jos selällään joutuu hengailemaan. Muutaman kerran päivässä onneksi tuo lelukaari kuitenkin käy ja sitten saa vanhemmat välillä taukoa siitä kanniskelusta.

Oonkin tässä miettinyt, voisiko Anton tehdä hampaita? Kun luin netistä, että makuulla ollessa jotenkin paine on suurimmillaan ja siksi se saattaa aiheuttaa vauvalle kipua. Niin, onko kyse tuosta? Antonilla on ollut myös vähän ripulia viime päivinä, joka kuulema saattaa myös liittyä hampaiden puhkeamiseen. Tällä saattaisi selittyä myös se, minkä takia Anton on nyt ollut alkuyöstä levottomampi ja heräillyt muutamaan otteeseen. Usein iltaisin/öisin minulla on vain sellainen tunne, että Anton ei ole täysin oma itsensä... Mutta sitten taas en kyllä näe suussa mitään siihen viittaavaa.

Noniin, nyt näköjään riitti lelukaarella leikkiminen ja toinen alkaa taas vaikertelemaan. Sainpa kädet vapaaksi kuitenkin jopa puoleksi tunniksi.

You Might Also Like

0 kommenttia