Kuvajoulukalenteri: 21. luukku

21.12.13

Varsin nopea postaus taas, koska väsymys on aika kaamea. Liian vähän tuli nukuttua viime yönä (niin sitä aina käy, kun yritetään menna miehen kanssa samaan aikaan nukkumaan... liikaa tulee juteltua yömyöhään sängyssä) ja tänään päivällä jouluiltiin miehen perheen puolen kanssa. Tässäpä siis varsin tuore muisto: Anton avaamassa ensimmäistä joululahjaansa.


Avattiin lahjat jo nyt, koska on mukavampi tehdä se lahjan antajien kesken ja jouluaatto meillä menee sitten minun perheen kanssa. Antonin paketista paljastui mitä suloisimmat pikkuiset Reino-tossut.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Me taidetaan huomenna avata meidän paketit, mitkä ollaan jo saatu. Niitä kun ei jaksa lähteä raahaamaan junalla rattaiden kanssa monen sadan kilometrin päähän, sillä täytyyhän ne tuoda takasinkin sieltä + jos siellläkin odottaa lahjoja. :D

  En malta oottaa, jännään ihan kauheesti mitä Niilo saa :D Reinot ois <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en itsekään lähtisi tuossa tilanteessa paketteja roudailemaan. Me mennään Kuopioon pakettiautolla, niin sillähän ne paketit kulkee edestakaisin mutta en silti kaikkia lähde sinne viemään, kun oma työnsä on pakkaamisessakin ja huolehtimisessa, että kaikki tavarat tulee takaisin kotiin. Otan sitten jokaiselle yhdet paketit mukaan jouluaatoksi ja Kuopion päässä odottaa muutama lisää :)

   Sitä kyllä jännittää ihan yhtälailla lapsensa lahjoja kuin omiaan!

   Poista