Kuvajoulukalenteri: 14. luukku

14.12.13


Katsaus niihin suosikkiominaisuuksiin, mitä olen poikani vaatteista löytänyt. Sillä on nimittäin jonkinlainen ero, mitä ostin kun olin raskaana kuin mitä ostaisin nyt...

1. Pidän housuissa todella tärkeänä sitä, että vatsassa on leveä resori. Tämän kuvan housuissahan tuon resorin voi vielä avata, jolloin siitä tulee leveämpi. Ne housut, missä on jonkinlainen kuminauha vaan vyötäröllä tuntuu pureutuvan vatsaan ja tulee sellainen olo, että ne puristaisivat, vaikka Anton ei asiasta valittaisikaan. Pidän myös hyvänä asiana, että lahkeessa on myös nuo resorit, koska se pidentää housujen käyttöikää. Toki terälliset/sukalliset housut on helpompi, mutta ne myös menee sitten pienemmäksi nopeammin kuin nämä. Mutta yhtenä tärkeimmistä jutuista pidän tätä housujen vyötäröä... erityisesti, kun Anton ei ole mikään pienimahaisin vauva. (Meillä on muuten kahdet tällaiset housut eri värisenä. Haluaisin vielä nämä ruskeat, koska ne sopisi monen vaatteen kanssa.)
2. Olen myös huomannut, että raidat on kyllä tosi kivoja vauvoilla. Ne on simppeleitä, mutta kuitenkin kuviollisia. Ja käytän Antonilla ihan mielelläni punaista väriä, vaikka jotkut ehkä ajatteleekin sen "tyttöväriksi". Niin ja PoPilla on tunnetusti näitä raitavaatteita, mitä monet fanittaakin. Täytyy kylläkin sanoa, että itselleni se on liian kallis vaatekauppa, erityisesti vielä jostain simppeleistä raidoista. Mutta meitä on moneksi, itse en ole kovin merkkiuskollinen :)
3. Tää on muuten ihana pyjamasetti, äsken tämän löysin! Tässä on ehkä paras paketti ulkonäöllisesti: simppeliä kuviota, mutta kuitenkin jotenkin hiukan erikoisempaa. Ja meillä tykätään kyllä käyttää näitä yöhaalareita, tosin yöhaalarit saisi mieluummin olla taas terättömät, että ei tulisi jaloille nukkuessa niin kuuma. Yöhaalareissa on myös kätevin vaihtaa vaippa, ainakin meidän kokemuksen mukaan.
4. Yksiväriset kuuluu samaan kategoriaan raitojen kanssa, mutta väreillä voi sitten leikkiä :)
5. Tämä on sitten taas tällainen tosi söpö, johon kiinnittää huomion ja ensihetkellä tulee välitön halua ostaa se Antonille... mutta sitten todellisuudessa ajan myötä näihin erikoisempiin saattaa kyllästyä ja huomaa, että onkin kivempi laittaa lapsen päälle sitä yksinkertaista raitaa/yksiväristä.
6. Tämä huppari onkin Antonille tulossa joululahjaksi. Tosin reilummassa koossa, että se menisi sitten loppukeväästä/kesästä. Jokin kumma siinä on, että lapset on söpöjä puettuna erilaisiin eläimiin ja pystyin näkemään mielessäni, miten Anton hurmaisi kesällä ihmiset tämä päällään. Siksipä vinkkasin siskolleni tästä. Tuossa hupparissahan menee ne lohikäärmeen pystykolmiot selässäkin. Paljoa en tämän tyyppisiä vaatteita keräisi, mutta yksi erikoisempi menee.

Kovasti odottelen, että alkaa joulualet ja sitten meinaan keräillä Antonille kahden seuraavan vaatekoon vaatteet valmiiksi. Tietenkin sillä edellytyksellä, että näitä vaatteita löytyy kaupoista. Hankala muuten miettiä, paljonko määrällisesti sitä nyt sitten tarvitsisi. Maximissaan meillä menee päivässä ehkä neljä eri haalaria/bodya, jos Antonilla on puklausfestivaalit. Normi on sellainen kaksi vaatetta per vuorokausi. Että olisikohan sitten 5-6 bodya, 3-4 haalaria, 3-4 housut yhteen kokoluokkaan riittävästi puolivuotiaalle? Kuinka paljon teiltä löytyy/on löytynyt vaatteita tuon ikäiselle? Mietin myös, kannattaisiko ostaa niitä potkuhousuja, että sitten kun alkaa ryömimään niin ei housut niin helposti lähde pois jalasta.

You Might Also Like

0 kommenttia