Kuvajoulukalenteri: 12. luukku

12.12.13

Suosikkiasiat minussa! Tämä samantyylinen juttu on pyörinyt blogeissa, niin sainpa päähäni luetella tälle päivälle asioita, mistä pidän itsessäni.

Alkuun kolme ulkoista asiaa:

1. Silmät. Ne on isot ja mielestäni kauniin muotoiset. Ripsetkin on pitkät, tosin aika suorat mutta se korjaantuu ripsientaivuttimella.


2. Kädet. Ne on sirot ja naiselliset. Kynnet kasvaa myös hyvin nopeaa ja yleisesti ottaen kädet/kynnet pysyy vaivatta hyvässä kunnossa.


3. Koko/pituus. Yksilö tietenkin tottuu olemaan tietynlainen ja hyvähän se on, että itsestään pitää. Olen aina ollut se joukon pienin ja nykyisellä 149 senttimetrillä olen pärjännyt jo pitkään. Uskoisin, että osittain kokoni on vaikuttanut siihen, millainen olen. Pienenä ihmisenä on pitänyt pärjätä älyllä, koska voima ei riitä. Pienenä ihmisenä on myöskin ehkä rakentanut hyvää itsetuntoa helpommin, koska toiset saattavat takertua siihen, että olet pieni. En pidä siitä, että minua vähätellään pituuteni vuoksi mutta sen ymmärrän, että miltei aina minua kuvaillaan tuntemattomalle sanoilla "se pieni". No pienihän minä olenkin ja se on oikeastaan ihan kivaa.


Sitten kolme sisäistä ominaisuutta, mistä pidän itsessäni:

1. Avoimuus. Olen oikeastaan aika varautunut ihminen siinä suhteessa, että en kovinkaan helposti omaksu uusia ihmisiä ystävikseni. Mutta kun minä keskustelen ihmisten kanssa, niin puhun hyvin avoimesti kaikesta mahdollisesta. Pidän siitä itsessäni, että pystyn puhumaan esimerkiksi parisuhteeni ongelmakohdista tai muista epävarmuuksistani. Ilmaisen myös hyvinkin verbaalisesti, miltä asiat minusta tuntuvat. Uskon, että tässä on iso syy sille, miksi olen tasapainoinen ja terve mieleltäni.
2. Tilannekomiikka. En osaa kertoa kertomalla vitsejä, mutta saan kyllä usein ihmiset nauramaan tilannetajun huumorillani.
3. Luovuus. Tämä on harmittavan kuihtumaan päin oleva ominaisuus. Nuorempana piirtelin, maalasin, näyttelin, kirjoitin... Nykyään tulee käytettyä luovuutta enempi esimerkiksi juhlien järjestämiseen, mutta tapa se on sekin. Nyt olen suunnittelemassa uuden vuoden juhlia ja helmikuussa olevia synttäreitäni, mutta niistä ehkä myöhemmin lisää.

You Might Also Like

0 kommenttia