Viikko kuvapakettina

23.11.13

Satumme saamaan huomenna auton lainaan noin viikoksi, joten hyödynnämme tilaisuuden ja käymme Kuopiossa morjestamassa paikkakunnan apinoita - lähinnä minun perhettäni. Todennäköisesti en siis kirjoittele sieltä käsin tänne blogiin, joten tulin nyt laittamaan kuulumisia tältä viikolta kuvien muodossa. En ota tätä niinkään perinteeksi, lähinnä teen näin silloin, kun tuntuu, että on jotain aihetta tehdä.

Tällaisia juttuja ollaan viime päivinä touhuttu:

Harkitsen valaisimien ostamista. Meillä ei nimittäin ole yhtäkään "omaa" kattolamppua :D Molemmat on asunut niin pitkän aikaa opiskelija-asunnoissa, joissa on tylsät normiplafondit. Siksi mietin, jos ostaisi kattolamppuja hiljalleen tänne, niin ei seuraavan kerran muuttaessa tarvitse kaikkia hankkia kerralla. Makuuhuoneeseen haluaisin ehkä tuon oikeanpuoleisen, vaikkakin on vasen ihan nätti myös.

Näitä sormisyöntikuvia riittää!

Päätin hemmotella itseäni näillä. Olen pitkän aikaa käyttänyt samoja hajusteettomia tuotteita kuin mies, mutta kieltämättä pidän siitä, että shampoot ja vastaavat tuoksuvat. Ja koska minulla ei ole koskaan ollut mitään iho-ongelmia, niin ostin nyt sitten itselleni omat aineet suihkussa käyntiin. Niin ja toki arvostan tuotteessa muutakin kuin tuoksua; nämä eivät sisällä silikonia. 

Ollaan pussailtu ja halittu Antonin kanssa paljon.

Otettiin toppapuku ensimmäistä kertaa käyttöön.

Käytiin ulkona, vaikka siellä satoi isoja lumihiutaleita. Viikon ruoka on ollut kaupan pakastealtaan mozzarella-pizza. Kyllä me kerran jaksettiin tehdä jopa ihan "kunnon" ruokaakin.

Iso kannullinen mansikkapirtelöä... ja vieressä toinen herkkuni: Daim.

Koruliikkeessä oli melko hurjat alennuspäivät. Tässä yksi esimerkki ostoksistani.

Antonin isomummolta saatu huopahattu mahtuu vihdoin hyvin päähän, kun kallo on saanut kokoa.

Antonista on tullut selvästi tarkkaavaisempi ja pää tuntuu välillä liikkuvan hirmuista ympyrää, kun pitää seurata, minne äiti menee.

Paketoin joululahjoja. Minulle on tosi tärkeää, että lahja näyttää nätiltä ja ostinkin nyt tällaista ihanan näköistä ornamentti pakkauspaperia. Toinen rulla on samalla kuviolla, mutta tummansinisellä pohjalla.

Rakkaimman pikkuinen jalka <3

Sellaista meille on kuulunut :) Ihanaa päästä huomenna matkaamaan ja vieläpä henkilöautolla. Pitää päästä pyörähtämään Kuopion kaupoissakin, kun olen ainakin muutamaa juttua sieltä meille kaavaillut, mutta niistä ehkä sitten myöhemmin.

Ps. Onpa tosiaan jo aikaisin pimeää!

You Might Also Like

0 kommenttia