Uusia juttuja

11.11.13

Kävin tänään ostamassa Antonin vaunuihin vaunusuojan. Meillä ei olla aikaisemmin tosiaan pidetty mitään suojaa siinä kopan edessä, koska ei olla koettu tarpeelliseksi. Nyt kuitenkin, kun ilmat alkaa olemaan kylmemmät niin ajattelin sellaisen hankkia lähinnä siitä syystä, että kopassa säilyisi lämpö paremmin. Toki harsonkin siihen kai voisi laittaa niin kuin "entisinä aikoina", mutta en usko sen pitävän niinkään tuulta, kuten tuon virallisemman vaunusuojan kuuluisi tehdä. Päädyin siis tällaiseen Dooky-merkkiseen. Otin sen nyt "aqua"-värisenä, lähinnä siitä syystä että se sointuu vaunuihin parhaiten. Vaikka välillä sitä toki miettii, että jos meille joskus tyttö suodaan, niin näitä tällaisia perustarvikkeita en rupea uusimaan, vaikka ne olisikin poikamaisia/poikavärillisinä. En ole tuota vielä käytännössä testannut, mutta useimmilla noita on kyllä näkynyt, että (toivottavasti) on ihan toimiva ratkaisu.


Sitten kävin Kapphlissa käyttämässä saamani "50% pois bodysta" -tarjouksen. Olisin ehkä halunnut ottaa sellaisen viiksi+knallihattu -bodyn, mutta kun kerta on ollut puhetta, että pitäisi yrittää keskittyä enempi neutraaleimpiin vauvavaatteisiin, niin otin nyt sitten beigen pöllökuviollisen. Pöllöt on kyllä ihmeen suosittuja vauvapiireissä ja kuteissa. Tosiaan koossa 74 otin tuon, koska me hiljalleen keräillään aina seuraavaa kokoa talteen.


Anton tarvitsi myös sukkia, joten nappasin sukkasetin H&M:ltä. Vähän inhottavat nuo "born 2013" sukat, mutta menköönsä. Silmä osui myös ihanan söpöön karvalakkiin, mikä olikin sitten pakko hankkia Antonille talveksi. Iskälläkin on karvahattu -sekin äidin hankkima-, niin he voivat söpöstellä sitten kaksin.Enemmän "turhukkeena" ostin Antonille myös lelun. Eipä häneltä tosin kovin monta lelua löydy ja tämä kappale onkin ainoa, mistä lähtee oikein ääntä. Ei vanhempien mielestä mikään kovin kaunis kapistus, mutta Anton oli melko riemuissaan, kun tämän näki. Erityisesti kun siitä lähti niitä kimeitä rallatuksia. Varmaan siis kyllä hintansa väärti ja lelun saa halutessaan kiinni useampaan eri paikkaan. Mies kylläkin tykkäsi, että tuo matoperhonen soittaa myös Oodi ilolle-kappaleen. Se usein soi täällä muutenkin miehen soittamana.


Antonin innostusilme 
Niin ja nuo "pellehousut" Antonilla on kyllä todellakin ollut hyvä hankinta. Joskus alennuksista ostin nuo muutamalla eurolla koossa 56 ja ne tosiaan menee Antonille vieläkin, vaikka muuten useimmat käyttövaatteet on kokoa 68. Tuo haaremihousumalli on vissiin sellainen, että ne menee pitkään ja näyttää kuitenkin aina sopivilta. Olenkohan joskus maininnut jo tästä asiasta täällä? No jaa, kuitenkin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Meillä on tuo sama h&m karvalakki. Se on kyllä todella söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Antonille vielä hiukan iso, mutta mahtuupahan varmasti kypärämyssykin tuonne alle eikä mene heti talven alussa pieneksi.

      Poista