Muutama pikku ja isompi juttu

16.11.13

Tajusin, että välillä täällä aina kirjoittelee jostain asiasta mutta sitten ei välttämättä tajua kirjoittaa loppuratkaisusta. Tässäpä siis nyt koontia kuulumisista:

- Etsittiin isompaa asuntoa, mutta ei etsitä enää. Meille ehdittiin tarjota kolmea eri kolmiota. Yksi ihana oli liian kallis, toiseen ei kuulunut vesi vuokraan ja tämän takia se jäi ehkä harkitsemattomasti katsomatta, kolmas ei miellyttänyt riittävästi ulkoisesti. Eli kolmiota ei löytynyt, mutta osittain siksi, koska päätimme jättää etsinnän toistaiseksi jäihin. Opimme tuosta nimittäin sen, että hyvästä kolmiosta pitää olla valmis maksamaan enemmän ja tällä hetkellä emme ole, koska tarve kolmiolle ei ole riittävän suuri. Enemmin toimimme niin, että laitamme mahdollisen ylimääräisen vielä säästöön ja kun tuntuu, että nyt on pakko saada isompi asunto, niin sen ratkaisun tekeminen on helpompaa, jos on jonkinlaista taloudellista takaturvaa. Lisäksi olemme sellaisessa elämänvaiheessa, että taloudellinen tilanne voi olla vuoden päästä jo paljon helpompi.
- Päätimme sitten kuitenkin vaihtaa asunnossa järjestystä ja raivata kaiken turhan pois. Minunkin kaapeista lähti ihan käyttämättömiä vaatekappaleita pois. Jostain syystä niitä ei ole tullut pidettyä ja kuitenkin sitä hankkii aina uutta, niin ajattelin nyt sitten että samapa ottaa ne pois kaapin perältä. Mietittiin, josko vietäisiin ne kirpputorille, mutta siinä on oma vaikeutensa ilman autoa ja lopulta ei siinä jäisi varmaan edes kovin voitolle pöytävuokrauksen jälkeen. Kun en tosiaan niillä tavaroilla ja vaatteilla lähtisi rahastamaan... Tuolla olohuoneessa ne tavarat sitten toistaiseksi nököttää ja olen sanonut ihmisille, että saavat tulla katsomaan, haluaako niistä jotain itselleen. Loput lähtee varmaankin vaatekeräykseen/lahjoituskirpputorille.
- Se reidessä oleva haava on nyt sitten vihdoin parantunut. Siinä on nyt pieni rupi, mitä kovasti yritän olla näpläämättä ja repimättä. Kävin tiistaina sairaanhoitajalla ja sanoimme toisillemme näkemiin. Olihan tuolla saanut juostakin jo melkein kaksi kuukautta ja kaikenlaista tuli rupateltua aina hänen kanssaan. Vielä välillä palaan muistelemaan hänen ripsiään, kun mietin, onkohan sillä tekoripset -oli niin tuuheat ja tasaisen mustat.
- Joululahjat on nyt sitten kai hyvin suurimmalta osin hankittu. Vielä olisi paketointi ja viimeistely.
- Antonista sen verran, että tämänpäiväisen perusteella hän on alkanut vierastamaan. Siskoni ja mieheni äiti kävivät kylässä ja kummankin sylissä hän oli alkuun sen näköinen, että hiukan hämmentää ja naama alkaa kurtistua itkuun. Ja poika on myös ruvennut kiljumaan kurkullaan paljon. Ilmeisestikin jokin uusi juttu, jonka hän tajusi ja nyt sitä täytyy harrastaa useamman kerran päivässä. Selvästi hän myös tarkkailee silmillään yhä enemmissä määrin ja pitää katseellaan huolen, että tietää, missä vanhemmat ovat menossa. Mutta näistä enemmän sitten 4kk-postauksessa.
- Olen juonut mukillisen glögiä joka ilta nyt kuluneen viikon aikana. Tämä oli näistä varmaankin tärkein tieto.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Haha! Toi glögi oli kyllä tärkein juttu koko tekstissä! :D Eivaan, glögi on kyllä nams <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi glögijuttu taisi tulla sen takia mieleen, koska edellisinä vuosina en itse koskaan ostanut glögiä ja joinkin sitä ehkä mukillisen vuoden aikana, jos satuttiin tarjoamaan... Mutta sitten kävi kummat ja ostin sitä ihan kotiin :)

      Poista