Blok, blok, blok - blogi!

14.11.13

Muutin tänään taas jälleen kerran blogin yleisilmettä. Olen sen sanonut ja sanon vielä kerran: kyllästyn helposti ja tykkään muutella visuaalista ilmettä. Tämän ohessa jäin muutenkin miettimään tätä blogia ja sen kehityskaarta.

Kun tämän aloitin, niin en ollut edes varma, laitanko sitä julkiseksi vai kirjoitanko ainoastaan itselleni. Julkiseksi tämä sitten meni hyvin pian, koska ei siinä itselleen kirjoittamisessa ollut niin paljon motivoivaa voimaa ja tämä on ollut hyvä väylä tuttujen käydä kurkkimassa meidän arkea. Raskauden aikana blogissa keskityttiinkin vahvemmin pelkästään raskaus- ja vauvajuttuihin, mutta nyt kun Anton on syntynyt, niin tästä on tullut enemmän minun blogi. Toki täällä edelleen painopiste on vauva-asioissa ja Antonin kehityksessä, mutta en enää arastele kirjoittaa tänne muustakin.

Toivoisin myös, että uskaltaisin olla rohkeampi ja kirjoittaa tätä omalla kasvollani. Kyllähän se monipuolistaisi blogia, jos täällä minunkin pärstää näkyisi. Mutta toisaalla olen nyt viime aikoinakin lukenut muiden blogeista, miten he ovat saaneet ikäviä kommentteja ja vastaavia ja veikkaisin, että näin anonyymina kirjoittajana niiltä säilyy paremmin. Tai en ainakaan tähän mennessä ole saanut yhtäkään ikävää kommenttia - kiitos siitä. Toki minun kasvoni näkyvät muutamissa kuvissa, mutta yleensä sellaisesta kuvakulmasta, että tuskinpa minua kadulla voisi joku vieras tunnistaa tämän blogin kirjoittajaksi.

En oikeastaan koskaan ole myöskään kirjoittanut tätä blogia siinä mielessä, että haluaisin haalia lukijoita vaikka toki kaikki minulle tulleet kommentit ovat olleet ihana piristys ja on kiva tietää, että tätä siellä jossain luetaan - jopa aktiivisesti seurataan. Se on jännää. Tuli tässä myös mieleen, että itse en taida seurata yhtään blogia, missä ei näy itse kirjoittajasta kuvia. Tämä ei ole ollut tietoinen valinta, mutta kai se blogi jää paremmin sitten mieleen, kun näkee kirjoittajankin kasvot välillä.

Koska tämä blogin pitäminen on ollut hauskaa ja antoisaa ja haluan kehittyä tässä hommassa, niin kysynkin teiltä, miten voisin parantaa tätä? Haluaisitteko kirjoituksia jostain tietyiltä aihealueilta? Olisiko mukavampaa, jos blogin kirjoittaja näkyy julkisemmin kuvissa? Toivoisitteko muokatumpia kuvia tai muuten erilaista yleisilmettä? 

You Might Also Like

4 kommenttia