Sairasta meininkiä

28.10.13

Koskee päähän. Enkä muuten muista, milloin viimeksi olisi ollut päivä, että ei olisi koskenut. Onko muita imettäviä, joilla esiintyy tätä vaivaa usein? Mietin nimittäin, voisiko tämä johtua jostain "imetyshormoneista"? Vai johtuisiko tämä jumiutuneesta ylävartalosta? Tai kenties juon vaan liian vähän vettä? Tai ehkä sittenkin ne minipillerit aiheuttavat tätä? Ota tästä nyt taas selvää.

Sen kuitenkin tiedän, että päätä jomottaa eikä välillä mikään tunnu auttavan. Eilenkin söin, join, otin särkylääkkeen, kävin ulkona ja pääsärky vaan jatkui. Se on sellaista puristavaa särkyä, välillä jomottavaakin. Tänäänkin on koko päivän koskenut. Ihanaa.

Ihanaa on myös se, että tuo sitkeä haava reidessä ei sitten meinaa millään parantua. Söin sen antibioottikuurin ja sairaanhoitaja sanoi jo perjantaina, että nyt se haava voi olla kotihoidossa, koska näytti vahvasti parantumisen merkkejä. Sanoi kylläkin, että jos se lähtee taas pahenemaan niin sitten pitää hänelle soittaa. Ja eikös vaan tuo taas rupenut märkimään. Oih ja voih. Se on sitten soitettava huomenna sille hoitajalle ja kysyttävä, mitä hän tuumaa.

Mutta kaikista näistä vaivoista huolimatta yleisvire ja mieli on ollut hyvä. Ehkä jopa normaalia parempi. Olen muuten aika jouluhöperöihminen, mitä tulee erityisesti joululahjoihin ja olenkin innoissani miettinyt ja hankkinutkin osan lahjoista. Ymmärrän kyllä, jos joidenkin mielestä nyt on vielä liian aikaista mutta itse pidän siitä, että saa kaikessa rauhassa suunnitella ja silmäillä keskustan kaupassa lahjavaihtoehtoja. Mutta muuten joulu ei koristeluina tai vastaavina kotonamme näy, ehkä sitten kun Anton on isompi.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Mulla tuli minipillereista sivuoireita nimittäin jäätäv väsymys. Päänsärky myös voi olla sivuoire niistä. Kannattaa ottaa puheeksi neuvolassa :/

  Ei imetyksen aikana kuuluisi päänsärkyä olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin kylläkin kaksi vuotta minipillereitä ennen raskautumista enkä muista, että niistä silloin olisi tullut mitään sivuoireita mutta toki nyt asia saattaa olla eri. Tänään on ollut luksusta, kun on säästynyt päänsäryltä -tiedä sitten miksi.

   Neuvolassa sanoinkin tästä viimeksi, niin hän lähinnä kysyi, juonko riittävästi vettä ja ulkoilenko. Ja kuulema jos jatkuu, niin sitten pitää selvitellä, mistä on kyse...

   Poista