Riemukaari ja kuteita

24.10.13

Tuli sähköposti, että Lindexin myymälöissä on nyt 70% alet. Olen alennusmyyntien ystävä, erityisesti nyt Antonin synnyttyä. Haluan mielelläni lapseni vaatteet uusina (tai ainakin pehmeinä ja uudet on niitä), mutta en halua kuitenkaan laittaa pientä omaisuutta vaatteisiin, joiden käyttöikä on niin lyhyt. Tässä alennusmyynnit tulevat hätiin.

Olen yleensä maksanut Antonin vaatekappaleesta 2-5 euroa ja erityisesti Lindexissä on noita hyviä lastenvaatteita hyvillä alennuksilla. Kävin sitten eilen katsastamassa keskustan Lindexin ja ostinkin kolme vaatekappaletta: pehmeät "farkut", jotka siis näyttävät kyllä farkuilta, mutta kangas on tosi pehmeä, vihreän Littlephant-bodyn ja perusvalkean bodyn. Housut ja vihreä body on koossa 74, kun taas valkea 68. Näihin meni vajaa 9 euroa.


Samalla reissulla kävin postista hakemassa Antonille tilatun lelukaaren. Alkuun emme aikoneet hankkia mitään lelukaaria tai -mattoja, mutta tultiin sitten kuitenkin siihen tulokseen, että lelukaari toimii hyvänä harjoitteluvälineenä käsien hallinnalle ja Anttu pystyy paremmin viihdyttämään itseään. Ei tarvitse vanhemman olla koko ajan lelua heiluttamassa yläpuolella.

Ja kovasti Anttu kiinnostuikin tuosta lelukaaresta, siksi nimesinkin sen riemukaareksi. Kuvassa näkyy tuo Antonin ilme, mikä hänen kasvoilleen tulee, kun hän on niin innostunut, että hän oikein kiihtyy ja häkeltyy.You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Lindexin alet on kyllä tosi hyvät!! Itsekin aina hamstraan niistä ne joita en täydellä hinnalla raaskinut ;)

  Kappahlissa sitten on aika nihkeät alet. Siksi oonki Lindex uskollinen. Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindexillä on myös tuo kokoluokitus parhaasta päästä ainakin meidän pojalle :) Kapphl ja H&M on usein vähän liian napakoita erityisesti vatsan kohdalta.

   Kiva :) Täytyy tarkastaa tuo sinun blogi kunhan ehdin, en ainakaan noin silmäykseltä muista tuohon törmänneeni.

   Poista