Reissumiehet ja yksi nainen

18.10.13

Ollaan tänään lähdössä sinne Kuopioon, tosin suunnitelmiin tulikin muutos ja menemme junalla. Mies oli sitä mieltä, että hän ei halua lähteä riskeeraamaan ajoteille, kun näitä myrskyvaroituksia on annettu ja ajotiet on huonoina. Onneksi sentään menee pendolino pari kertaa päivässä, että on mahdollista päästä junalla myös ilman vaihtoja.

Nähtäväksi siis jää, kuinka meillä sujuu ensimmäinen matka ja vielä julkisilla kulkuvälineillä henkilöauton sijaan. Siinä onkin sitten raahattavaa, kun pitää vaunut ja kuitenkin myös se turvakaukalo ottaa matkaan ja tietenkin ne muutkin matkatavarat. Junalla kulkeminen kyllä myös hillitsee niitä shoppailuhaluja sitten Kuopion päässä, mitään isompaa ei ole Ikeasta lähdössä kotia päin. Mutta junalla meno mahdollistaa kuitenkin hiukan pidemmän reissun kerta ei tarvitse olla henkilöautoa sunnuntaiksi palauttamassa. Mutta tiistaiaamulla on taas aika sairaanhoitajalle, joten hirmu pitkäksi matkamme ei voi kuitenkaan venyä.

Blogini mahdollisesti hiljenee tuon reissun ajaksi. Pitänee ottaa Antonin 3kk/12vk kuvat sitten Kuopiossa. Niin ja tosiaan, Anton on nyt unohtanut mahallaan ollessa ne herkulliset nyrkkinsä ja keskittyy tosissaan siihen pään nostamiseen. Tuntuu, että hän otti hirmuisen harppauksen tuossa hommassa yhtäkkiä, kun nyt se pää pysyykin monia minuutteja kerrallaan kunnolla ylhäällä ja kädetkin on oikeaoppisesti tukena. Ihana poikani <3


You Might Also Like

0 kommenttia