Pöllöilyä

14.10.13

Maanantaita. Täällä ollaan harvinaisen känkkäränkkä-päällä näin päivällä -poika siis, en minä. Minua lähinnä väsyttää. Ihan kuin olisin viime aikoina kertonut tänne ainoastaan kuulumisina, että väsyttää. Kaipa se sitten on tuota syksyä tai sitä, että pitää aamuisin rampata siellä sairaanhoitajalla ja muissakin asioilla. (Rupesin ihmettelemään hiljaisuutta ja nythän tuo poika olikin nukahtanut isänsä syliin, ehkä hän sitten oli vain väsy mutta ei osannut aluksi nukahtaa.)

Käväisin kaupungilla sairaalareissun jälkeen ja nyt Lindexille olikin tullut tuo body, mihin olin netissä iskenyt silmäni. On muuten kallein body, mitä olen Antonille ostanut... Ei tuo 10e nyt päätä huimaa sinänsä, mutta yleensä olen kiertänyt alennuksia ja onnistunutkin löytämään hyviä aarteita siten. Mutta siis, nyt oli tuo kuitenkin saatava, koska en uskaltanut odotella. Kaavailin nimittäin, että tuo olisi täydellinen asu uudenvuodenjuhliin, mitä olen jo pähkäillyt. (Satuin saamaan yksi päivä teeman mieleen ja kun tykkään juhlia järjestää, niin ne suunnittelee aina melkein itsensä päässäni.)Ostin tuon koossa 74 eli nyt se on pojalle vielä iso, mutta vuodenvaihteen juhliin toivottavasti menee. Lähinnä mietin, ehtiiköhän tuo menemään pieneksi, kun meillä käytetään osittain jo 68-vaatteita. Mutta sitten taas Lindexin vauvakokotaulukot väittivät, että koko 80 olisi ollut tyyliin 7-10 kuukautiselle. No nähtäväksi jää, miten tuo meidän Anton tässä tulevina kuukausina kasvaa. Ja toki tuota nyt käytetään sitten muutenkin kuin parina juhlapäivänä. Voi se juhla olla tavallisena arkipäivänäkin ;)

Ja tosiaan, kuten mainitsin, niin eilen sitten korkattiin haalareissakin koko 68. Ekana pääsivät pöllöt päälle. Se on aina jännä seuraavaan kokoon siirryttäessä, miten miettii, että kyllä se vaate varmaan on vielä liian iso mutta kun se puetaankin päälle niin hämmästelee, miten sopiva se onkin.


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. 74cm vaatteet menee kyllä aika kauan :) meillä myös poika käyttää 74cm vaatteita :) ikää 7kk. Hyvä blogi, tykkään! -Johanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että mitä isompiin kokoihin liikutaan niin sitä pidempään niitä varmaan pidetään :) Suuri kiitos!

   Poista
 2. Toi yökkäri on supersöpö! Meiltä löytyi kahdessa koossa, pienempi jäi säilöön <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin on! Satuin vielä löytämään tuon alennuksesta ja muistan, miten silloin ajattelin, että onpas se isokokoinen ja nyt se sitten sopii jo naperolle :)

   Poista