Esivalmisteluja: tissit kuntoon!

23.10.13

Tämä Mamma on tämän viikon lauantaina lähdössä ensimmäistä kertaa vauvan syntymän jälkeen viihteelle. Kaksi ystävääni tulevat kyläilemään ja ajateltiin laittaa hiukan jalalla koreaksi. Kieltämättä ahdistaa jo valmiiksi, vaikka innolla sitä odotankin.

Ei niinkään ahdista jättää Antonia iskän huomaan, koska luotan siihen, että hyvin ne pärjää. Ahdistaa ajatus siitä, että täytyisi löytää kaapista jotain kivaa päällepantavaa. Ja tottakai entiset luottosaappaani ovat jo siinä kunnossa, että ne on varmaan pakko päästää eläkkeelle. Eli pitäisi sitten tyytyä johonkin huonompiin kenkiin, mitkä kaapista löytyy.

Lievittääkseni tätä ahdistusta minun on täytynyt ruveta valmistautumaan lauantaita varten jo hyvissä ajoin. Ensimmäisenä haasteena oli kaarituellisten liivien löytäminen. Ja kyllähän ne löytyikin, mutta ai piru kun niiden hinta satutti sydäntä. Ennen raskautta kuuluin vielä niihin onnekkaisiin, jotka onnistuu löytämään rintaliivit normiketjuliikkeistä. Tai no, ei ne ehkä olleet täysin sopivia, mutta niillä menin nyt kuitenkin. Nyt en edes käynyt missään H&M, Seppälä tai muissa vastaavissa, koska niiden kuppikoot päättyvät hyvässä lykyssä E:hen. Mikä on muuten todella omituista, kun miettii, että nykynaisen rintakoko on suurentunut huomattavasti. Ihmettelenkin, miksi liivit on ketjuliikkeissä niin pieniä?

Mutta siis, kävin ensimmäisenä Sokoksella. Sieltä löytyi yhdet sopivat, hinta 60e. Aijai. Jätin ne liikkeeseen ja menin katsomaan Change-alusvaatekaupan, koska tiesin saavani sieltä ainakin tarkempaa palvelua tuolla hinnalla. Eikä kuppikokoani varsinaisesti oltu mitattu sitten marraskuun jälkeen. Ja nythän se sit olikin 60i. Toki tuolla kaupassa on varmaankin oma kokoluokituksensa, mutta kyllä sitä vähän myyjäkin naurahteli, että heilläkään ei ole minun kokoa kuin yhdessä liivimallissa.Tissit sinänsä ei kai ole mitkään aivan tajuttomat, mutta aina on se sama vanha ympärysmitta-kuppikoko-suhdeongelma. Minua naurattaa ja itkettää samassa. Ja myyjä meinasi aluksi tarjota minulle vielä jotain push-upin tyylisempää mallia. Tsiisus, ei kiitos. Tuolta kuitenkin päädyin nyt ostamaan liivini, koska ne on ainakin mitoitettu minulle sopiviksi ja kankaat ovat riittävän elastisia, että antavat muutamankin kuppikoon periksi, jos maito nousee tisseihin ja samassa toki kuppikoko kasvaa.

Pieni omaisuus noihin menikin, vaikka heillä saikin tarjouksella kaksi settiä yhden hinnalla. Ajattelin sitten, että voisin yrittää vierottaa itseäni ainakin osittain noista imetysliiveistä kerta ei niissä tosiaan kovin hyvä tuki ole. Toki, jos lähtee Antonin kanssa pidemmäksi aikaa jonnekin kotoa, niin sitten on hyvä laittaa imetysliivit suosiolla päälle.

Seuraavana ahdistuksen kohteena olisi sitten päättää jotkin vaatteet lauantaiksi. Tuskin ostan mitään uutta kerta liiveihin upposi jo liikaa rahaa. En koe itseäni kovinkaan baarikauniiksi, mutta jospa se tunne löytyisi laittautumisen jälkeen. Aina voi toivoa.

Niin ja olen tosiaan pitänyt meikkiä naamassa kaksi kertaa viimeisten kolmen kuukauden aikana. Ei vaan jaksa arkisin meikata ja toisaalla en näe sille tarvettakaan. Osaankohan enää edes meikata :D

Enemmän näistä viihteelle lähtö -ajatuksista ja vaateahdistuksista kuluvan viikon aikana. Pysykää kanavalla!

You Might Also Like

0 kommenttia