Peliä ja huutoa

26.9.13

Tämä viikko on oikeastaan mennyt sohvalla katsoessa miehen peliä. Hän kun vihdoin sai postissa odottamansa GTA V:sen. Kaikkialla tuosta kohistaan, mutta ei toisaalta syyttä. Onhan se peli melko viihdyttävä, mutta myös kauhistuttava samaan aikaan. Sanon vaan, että jos pystyy mitenkään sivuuttamaan naisen roolitukset pelissä ja muut väkivaltaherkuttelut, niin on peli oikeastaan juonellisesti mielenkiintoinen ja sen ympäristö välillä todella kaunis. Erityisesti auringonlaskut ja -nousut ovat hienoja. Mutta se siitä pelistä.

On siis kirjoittelu nyt oikeastaan jäänyt ja täällä saattaa olla vielä jonkin aikaa hiljaisempaa, jos vaan jaksan seurata sen pelin loppuun.

Eilen oli Antonin osalta hankala ilta. Hän aloitti itkun klo 22.15 ja siitä sitten olikin melkein kaksi tuntia tauotonta itkemistä. Kyllä siinä vähän itku tuli itseltäkin, kun tuntui niin pahalta pojan puolesta. Mikään ei vaan tuntunut auttavan; ei syli, ei kantelu, ei tissi... Ei yhtään hänen tapaistaan ja siksi ihmettelinkin, mikä hänellä on. Välillä hän hetkeksi rauhottui, kun mussutti omaa nyrkkiään sylissä ollessaan mutta ei sitten tissi kuitenkaan kelvannut, vaan aloitti rinnalla saman "naama punaisena" -huudon. Sitten vihdoin ja viimein päälle 24 hän suostui ottamaan rintaa ja nukahti. Rankkaa oli, ehkä enimmäkseen siksi että tuollainen ei ole meillä kovin yleistä.

Mikä siis olisi voinut aiheuttaa tuon? Poika nukkui eilen päivällä jotain kolmisen tuntia yhteensä päikkäreitä, ehkä noin neljässä osassa. Ja hän oli herännytkin tavallista aikaisemmin. Olisiko hän siis voinut olla hirmu väsynyt, mutta ei osannut kuitenkaan rauhoittua unille? Toisena mietin mahavaivoja ja sitä, voisiko minun viikko sitten aloittamani minipillerit hänelle aiheuttaa hankaluuksia? Koska itselläni on nyt alkanut tietynlaiset mahakivut ja muistan näiden olleen silloinkin, kun viimeksi minipillereitä söin. Kiinnitin sitten viime vuonna huomiota siihen, että mahakivut loppuivat samaan aikaan kuin lopetin ne pillerit... Nyt omalta kohdaltani seuraan jonkin aikaa, jatkuuko nämä tai löydänkö ratkaisua jostain muualta kuin pillereiden lopettamisesta. Ja totta kai seuraan, onko Anton jatkossakin normaalia itkuisempi. Mikäli on, niin sitten kysyn maanantaina neuvolasta, voisiko nuo minipillerit olla syynä. Jos siihen on pienikin mahdollisuus, niin sitten loppuu pillereiden syönti.

Anton vielä tyytyväisenä ja isä myös. Miehen piti oikein asentaa tuollanen peliasema tuohon.
 Niin ja tosiaan teetin pitkästä aikaa valokuvia. Arvatenkin tältä vuodelta, kun Anttu oli vielä mahassa ja sitten ulkona. Noin kahteensataan kuvaan yritin kiteyttää tuon ajan.

You Might Also Like

0 kommenttia