Lahjoja, lahjoja, lahjoja!

19.9.13

Meinasin jo aivan unohtaa, että oli nämä loputkin lahjat täällä esiteltävä näin reiluuden nimissä. Tosiaan tällaisia ihanuuksia pojalle tuotiin viime lauantaina:

Kivaa perusvaatetta.

Leijonakuningasta meidän leijonapojalle.

Kovin kauaa ei varmaan mene, että nämä on Antonille sopivat.

Tämä olikin pari päivää sitten päällä ja Anttu näytti joltain räppäriltä.

Syyshaalari, jossa Anton muistuttaa meritähteä.

Talveksi toppavaatetta.

Vähän lelujakin poika sai.

Käsityötä.

Nämäkin on käsityönä tehdyt ja käännettävät. Takissa näkyy yksi puoli ja housuissa toinen. Söpö tuo hattu.

Paljon on kortteja tullut, tässä nyt osa niistä.

Lastenkirjoista tulee aina mieleen pikkuveljeni, joka aikoinaan kävi huoneessani hakemassa kirjan ja aina ilmoitti "mä meen kakalle"... :D Tekeeköhän Antonkin niin ja mikä onkaan hänen lempikirjansa potalle?

Kuva-albumi, minne pitäisikin teetättää kuvia.

Toivottavasti muistin nyt kuvata kaikki, että ei vaan joku lahjan antaja ihmettele, miksi olen hänen lahjansa unohtanut. Jos niin on käynyt, niin sitten todennäköisesti olen ehtinyt sen siirtää jo jonnekin paikalleen. Noiden lisäksi Anton sai rahaa ja muutaman lahjakortin. Ostinkin lahjarahoilla Antonille syksyksi vähän paksumman myssyn, kun ei kotoa löytynyt sopivan kokoista ja sitten pehmeät töppöset ja lapaset. En tosiaan ruvennut ostamaan mitään kovin kalliita, kun kaikki vaatteet tuntuvat menevän niin nopeaan pieneksi. Muuten Antonilla ei nyt toistaiseksi ole mitään sellaista, mitä hän tarvitsisi. Sijoitettiinkin sitten osa lahjarahoista vanhempiin, koska iloiset ja tyytyväiset vanhemmat ovat lapselle paras lahja. Tai näin ainakin yritän itselleni sanoa, jotta en kokisi huonoa omaatuntoa siitä, pitäisikö kaikki rahat käyttää suoraan pojan juttuihin. Mutta onhan se kyllä niin, että me hankimme hänelle kaiken tarvittavan sitä mukaa kun tarvetta esiintyy. Ja nyt kun aikaistimme minun pyörän ostoa, niin pääsen helpommin ja nopeammin käymään omilla asioillani ja se aika, minkä kulkisin jalan ei ole sitten Antonilta pois.

Mutta nyt on sitten juhlat juhlittu ja seuraavan kerran Antonia muistetaankin jouluna. Hän kun on ensimmäinen lapsenlapsi sekä miehen että minun puolella niin saattaa hyvinkin olla, että jouluna hänet hukutetaan lahjoihin.

You Might Also Like

0 kommenttia