Kalliit tissit

27.9.13

On se kyllä aika hirveätä huomata, miten yhä useampi vaate on liian pieni. Nyt kun tässä muutama päivä sitten kaivoin syys/alkutalvitakkini kaapista esiin, niin jouduin ne laittamaan aika samaa tietä takaisin kaappiin, koska eihän ne minulle mahtuneet. Nämä imetystissit tulee kyllä kalliiksi. Takit menivät kyllä kiinni just ja just, mutta rintakehä oli puristuksissa ja käsiä ei saanut kovin helposti nostettua.

Ei keskustan liikkeistä meinannut sitten edes löytyä takkia. Kun en halua laittaa siihen hirmu isoja summia kuitenkaan, koska todennäköisesti nuo entiseni tulevat mahtumaan kunhan nämä tissit imetyksen jälkeen vähän kutistuu. (Ainakin äiti minulle yrittää vakuuttaa, että ei ne tällaisiksi jää.) Ja en sitten toisaalta mitään perunasäkkiäkään halunnut, vaikkakin nyt kun mietin, niin joku voisi ollakin sitä mieltä, että uusi takki on hyvin lähellä perunasäkkiä. Hah.

Mutta siis, etsinnän jälkeen löysin villakangastakin. Koska se oli alennuksessa ja sain siitä vielä entisestään hintaa pois irronneiden nappien takia (mitkä ompelin takaisin kiinni), niin ostin sitten tällaisen. En oikein ole vielä edes päättänyt, tykkäänkö siitä vai en. Mutta ainakin se on erilainen kuin muut takkini, niin sitten on vaihtoehtoja, kun entisetkin pääsee käyttöön. Ja kerta hintaa tuolla jäi päälle 30e alkuperäisen 90e sijaan, niin se nyt ei maailmaa kaada, vaikka takki jäisi vähemmälle käytölle myöhemmin. Mutta ainakin tissit tuonne nyt mahtuu.

Perunasäkki vai ei?
Enpä olisi osannut odottaa, miten paljon vaatekaappiaan joutuu laittamaan uusiksi synnytyksen jälkeen. Tuntuu myös, että jotenkin oli helpompi löytää vaatteita raskaana kuin nyt. Tissit on nyt hirmuisessa epäsuhteessa muuhun vartaloon, G-kuppi ja 150cm ei sovi kovin hyvin yhteen. Valivalivalitissitvalivalivali.

Onneksi pikkumiehelle on paljon helpompi löytää vaatteita ja päädyinkin ostamaan hänelle valmiiksi odottamaan muutaman vaatekappaleen. Lindexiltä lähti tällaiset matkaan:
Muutama juttu vielä lyhykäisesti:
- Reiteeni tuli tosiaan synnytyksessä kipupiikin myötä vesirakkula, joka puhkaistiin synnytyssalissa. Tuo sitten muuttui syväksi haavaksi eikä ole vieläkään päässyt paranemaan täysin. Nyt kuluneen viikon aikana siitä on tullut hiukan mätää ja mietinkin, pitäisikö sitä lähteä näyttämään lääkärille. Kyllähän haavat saattaa mätiä, mutta aika kauan tuolla nyt on kestänyt parantua.
- Antonin kelakortti saapui. Jännä oli, kun kirjekuoressa luki hänen nimensä.
- Meinasin tänään juoda yhden lonkeron. En ole alkoholia juonut tippaakaan tänä vuonna, viimeksi taisin puolikkaan lasillisen Fresitaa juoda viime vuoden marraskuussa ennen kuin sain tietää olevani raskaana. Saas nähdä, miten tuo yksi lonkero vaikuttaa tuollaisen tauon jälkeen.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hehe, mulla kasvoi raskauden aikana tissit b -> d ja nyt kun imetystä on takana kohta 9kk on ne pienenneet taas d -> b Vaikka imetän edelleen, ei maito nouse samalla tavalla, vain pojan syödessä, joten nuo ovat tällähetkellä rullalle käärittävät nahkalaput :D

  babiator.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotakin olen jo murehtinut; kun nämä vihdoin kutistuvat niin, tuleeko ne nahkalaput tilalle. Mutta oletan, että ne nahkalaput olisi kuitenkin kevyemmät ja mahtuisin taas paremmin entisiin vaatteisiini. On nuo kuitenkin odottamisen arvoisia, nahkalapuista huolimatta. :) Vanhoja tissejäni on varmaan turha haikailla takaisin.

   Poista
 2. Heippa! Täälä kans tissiongelmaa havaittavissa, niin raivostuttavaa! :)) meidän vauva 1.5kk, eli vielä pitäisi pelata imetysliivien ym.kanssa monta kuukautta jos maito riittää..on se vähän nihkeetä kun pitää miettiä millä paidoilla on helppo imettää, mihin paitoihin tissit saa ängettyä, pelätä rintatulehdusta ym. :) (imetyksen varjopuolia) takkisi on ihana, kivan mallinen (ei perunasäkki :)! Saanko udella mistä löysit sen ? -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! NIINPÄ! En ole edelleenkään löytänyt täysin hyviä imetysliivejä, kun aina jokin niissä tuppaa olemaan huonosti. Jos istuvatkin suht hyvin, niin sitten niistä painautuu jokaiseen paitaan tissisuojukset... Vaikeata. Vaikka toivonkin, että voin ruokkia poikaani vielä pitkään, niin kyllä sitä kieltämättä odottaa, että saisi laittaa tavalliset liivit jo päivittäin päälle.

   Kiitos! Takki on ostettu Haloselta, Ichi-merkkinen. :)

   Poista