Anttu panttu palleroinen tasan 8 viikkoa vanhana!

22.9.13


Anton kahden kuukauden iässä tiivistetysti:
- Nukkuu 12-14 tunnin yöunet 2-3 syöttövälillä. Ekana koisataan 6h, syödään ja koisataan 3h, syödään ja jatketaan taas unta.
- Jokeltelee enemmissä määrin. "Äpy" sanaa taitaa tällä hetkellä kuulua eniten. Erityisesti pöllökuville pitää kertoa "äpy"-juttuja.
- Viihtyy erinomaisesti itsekseen. Usein päiväsaikaan hän makoilee kaikessa rauhassa, katselee ympärilleen ja monesti nukahtaa siihen samaan paikkaan.
- Hymyilee paljon ja oikeastaan nauraakin, mutta ei vielä kovin äänellisesti.


- Ei itke paljon. Oikeastaan vaan silloin, jos on nälkä päässyt liian suureksi eikä olosuhteista johtuen pääse välittömästi ruokailemaan.
- Iltaisin on välillä hankalampi: vaatii syliä ja läheisyyttä. Saattaa itkeäkin, mutta rauhoittuu kyllä äidin syliin. Tämä vaihe, jos se on illalla tullakseen, niin se on klo 22-24 välillä.
- Nukahtaa yöunille joko tissittelyn aikana tai sitten yksinkertaisesti omaan sänkyynsä pienen sängystä syliin-takaisin sänkyyn -rumppaamisen jälkeen.
- Kääntää paljon päätään seuratakseen liikkeitä ja ääniä.
- Ei viihdy mahallaan sillä tavalla, että rentoutuisi siihen ollenkaan vaan hirveä puhina ja häslääminen on aina silloin. Sitten tietyn ajan jälkeen hän väsyy ja hermostuu mahalla olemiseen.


- Kuten kuvasta näkyy: Anton on löytänyt nyrkkinsä ja maiskuttaakin niitä lisääntyvissä määrin.
- Painaa n. 6 kiloa ja on ehkä 58cm pitkä. (Seuraava neuvola 30.9.)
- Käyttää vaippakokoa 3 ja vaatteissa käytössä suurimmaksi osaksi kokoa 62.
- On ollut täysin rintaruokinnalla ja on edelleen.
- Syö päiväsaikaan 2-3 tunnin välein.
- Puklailee vielä melko paljon ja äitiä ihmetyttääkin, ylisyökö poika vai suihkuttaako tissit liian kovasti, että Anton ei saa sitä kovin hyvin säädeltyä.


- Tunnettiin vatsassa nimellä Möykky Mölleröinen, mutta nyt tuo nimi on lähinnä nostalginen muisto. Mutta sen verran massaa on tuolla poikkelilla, että kyllähän tuo siskoltani saatu Möykky-body on kuitenkin jossain määrin osuva. Ihana makkarapoika <3
- On hirmuisen suloinen ja "kiltti" vauva.

You Might Also Like

2 kommenttia