To: Möykky

14.3.13

Hiukan päivitystä on kertynyt Möykyn vaatekokoelmaan. Tosin nämä hankinnat ovat jo viikon tai useamman takaisia. Muutenkin vaatteita on tullut miehen äidiltä ja omalta äidiltä, mutta en kaikkia tänne kuitenkaan kuvaa. Äitiyspaketissakin tulee lisää kuteita, niin oon nyt yrittänyt hillitä ja keskittynyt enempi säästämään rahaa suurempiin hankintoihin. Mutta muutaman asun voisin täällä näyttää.

Ensiksi tämä tällainen herrasmiehen body, jonka hankimme rakenneultrauksen jälkeen. Tämä on oikeastaan ensimmäinen vaate, mikä on hankittu sillä ajatuksella, että meille tulee poika. Oli Lindexissä tarjouksessa päälle 3 euroa. En ole kauheasti viittinyt muutenkaan ostaa niitä ihan pieniä kokoja, eli 50/56, koska oma äiti neuvoi siinä, että se ei kauhean paha ole vaikka vaate olisikin vähän iso mutta pienihän se ei voi olla. Lisäksi jos on pitkät, vähän isot hihat, niin nekin suojaa vauvaa siltä, että se ei itseään raavi.


Aikaisemmin ostin myös muutaman vaatteen kirpputorilta. Aikaisemmin esittelin täällä sellaisen turkoosin potkupuvun, missä oli suloisia ankkoja. Löysin samanhenkisen puvun, mutta keltaisen ja lampailla -ylisöpö!


Kuva lähempää.
Ostin myös hiukan isommat 70-kokoa olevat potkuhousut, koska olivat niin hyvässä kunnossa ja kivan väriset. Vierellä on myös tuollainen vihertävä suht peruskokonaisuus, body ja housut.


Tajusin myös, että en ole täällä esitellyt muutamia juttuja kuten vauvakirjaa, minkä saimmekin jo jouluna lahjaksi siskoltani ja hänen mieheltään. Tuota on jo tässä jonkin verran täytelty. Kiva kirja ja ei mitenkään sukupuoliorientoitunut. Hiukan huumorilla tehty, sellaisia ainakin kysymykset ovat.


Leluja en ole Möykylle sinänsä vielä hankkinut enkä varmaan erityisemmin hankikaan. Niitä voi tulla lahjana ja ostaa sitten, kun ovat oikeasti ajankohtaisia. Muutama pehmolelu minulla on kuitenkin häntä odottamassa. Elmon hankin jo ennen kuin olin raskaana, sen tarkoitus oli piristää päivääni ja muistuttaa minua hymyilemään. Ajattelin tuolloin myös, että jos minulle lapsi suodaan niin annan sen sitten hänelle unikaveriksi. Viikko sitten huomasin kuitenkin, että Hennesille (= H&M) oli tullut Cookie Monstereita/Keksi Monstereita, niin oli pakko hankkia Elmolle kaveri ja tietty Möykylle myös. Niin nyt hyllylläni istuu nuo kaksi värikästä otusta. Ollaan myös miehen kanssa vähän vitsailtu, että minä olen tuo sininen, lyhyt ja pallomainen kun hän taas on punainen, solakka ja pitkä. Mutta joo, pehmolelut on tosiaan molemmat ns. vauvapuolilta eikä niissä ole mitään irtoavia osia, niin ne voi antaa vauvalle käsiteltäväksi.

Iloiset kaverit :D

Lisäksi Möykky saa pienen vaaleanpunaisen pupupehmolelun, joka itseasiassa oli minun ensimmäinen lelu. Se tuotiin minulle synnytyssairaalaan ja se ehkä lähtee myös uudelle sairaalavisiitille sitten Möykkyä tapaamaan. Pupulla ei tosin ole koskaan ollut nimeä, vaikka ikää sillä onkin jo saman verran kuin minulla.

Pupu, jonka nimeä kukaan ei tiedä.

You Might Also Like

0 kommenttia