Sunnuntai.

3.3.13

Laskin tuossa äsken raskausviikkoni ajatuksen kanssa ja tänään on siis 19+5 mikä tarkoittaa 19 viikkoa, 5 päivää ja tällä ajalla tulee kuitenkin ilmaista, että olen raskausviikolla 20. Kukakohan tän laskutyylin on oikein keksinyt? Mutta siis, normaalisti raskausviikkoja ajatellaan olevan 40. Kun on viikolla 20 voi ajatella, että on mennyt puolet raskausajasta. Todellisuudessahan aika monilla menee yli tuon 40 viikon ja jos ei ole itsestään syntynyt viikkoon 42. mennessä niin sitten käynnistetään synnytys.

En ole erityisemmin tällä viikolla kirjoitellut, kun ei ole oikeastaan ollut mitään erikoista. Tai no, alan olemaan entistä varmempi siitä, että Möykky möyryää mahassani mutta silti ne liikkeet on sen verran hentoja ja pikaiseen ohi, että ei siinä oikein ehdi kunnolla edes keskittymään siihen tuntumaan. Mutta yöllä tuntuisi olevan kovin mahakuplinta meneillään.

Selailin äsken vähän netin vaatekauppoja ja rupes hiukan surettamaan, kun joidenkin vaatteiden pitämisestä voi nykyisellään oikeastaan vaan haaveilla... Pitäisi muutenkin käydä läpi vaatekaappia ja siirtää kauemmaksi niitä vaatteita, mitä en voi enää pitää ja ajan mukaan niiden kaappipaikalle varmaan kerääntyy sitten niitä "joustavampia" malleja.

Hohhoijakkaa. Oon muuten nukkunut viime öinä melko huonosti. Joko on niin, että jonnekin sattuu tai pitää käydä vessassa tai sitten oon kyljeltäni kiepsahtanut selälleni nukkumaan, jolloin paine kerääntyy alaselkään ja herään. Muutenkin yöuni tuntuu olevan levotonta. Ei sitten ihmekään, kun en päivisin saa kauheasti aikaiseksi kun enemmänkin vaan zombailen ympäriinsä.

Ulkona näyttäisi olevan kaunis sunnuntai.

You Might Also Like

0 kommenttia