Leikkimielinen raskaustesti

21.3.13

Törmäsin tänään tällaiseen hauskan kevyeen raskaustestiin täällä blogissa (terkkuja vaan sinne päin! :D). Ja koska mieleni on iloinen ja virkeä, niin viihdytänpä tällä itseäni. Tarkoituksena tässä on ilmeisesti ottaa kantaa esitettyihin väitteisiin.

Olen nähnyt erikoisia unia.
Kyllä juu, olen nähnyt ja pitkin raskautta. Tosin en välttämättä katsoisi niiden unien syyksi raskauttani. En oikein tiedä, onko unistani edes sopivaa mainita täällä koska jotkut unet ovat sisällöllisesti häiritseviä. Mutta järkytyksen uhalla kerrottakoon: Yksi uni sisälti baarin, jossa oltiin kiinnostuttu ihmisraajojen amputoinnista ja lopuksi Helen Mirrenin näköinen baarin omistaja "veti" yhden ihmisen nahkat päällensä ja ikään kuin muuttui ulkoisesti tuoksi toiseksi. Viime viikolla näin unta, missä miestäni oli kaksin kappalein. Toisen kanssa viihdyin hyvin ja halusin viettää hänen kanssaan aikaa, mutta tämä ei kiinnostanut seksuaalisesti kun taas toinen kiinnosti. Niin ja sitten ehdotin, että tämä seksuaalisesti kiinnostavampi voisi opettaa toista sänkypuuhissa... Että joo, sellaista. Oon mä niitä vauvauniakin nähnyt, missä esimerkiksi imetän mutta en kutsuisi niitä tosin kovin erikoisiksi. Tosin se on kiinnittänyt huomioni, että vaikka Möykystä ollaan ennustettu poikaa niin mun unissa meidän lapsi on muistaakseni aina ollut tyttö. Jännä.

Olen tuntenut itseni seksipommiksi.
Joo, en todellakaan. Vaikka tuntuu, että mulla alkaa tissit jo kaulasta niin se ei ole millään tavalla lisännyt fiiliksiä, että olisin jotenkin haluttavampi. Koen olevani ruumiiltani äidillinen, mutta en seksikäs. Mulla on tosin välillä hauskaa, kun liioittelen seksuaalisia liikkeitä miehelle tai peilin edessä. Jokseenkin se näky on vaan minusta hauska... Ja kun olen tykännyt tanssia lattareita, niin nekin liikkeet näyttää vähän hassuilta, koska maha/lantio taitos ei tietenkään liiku kovinkaan joustavasti.

Pesänrakennusviettini on kiivaimmillaan.
Hmm, ehkä joo ja ei. Vähän aikaa sitten se oli suurempi, mutta nyt kun olen laatinut aika tarkan suunnitelman niin se on tyytynyt. Lisäksi, kun resursseja täytyy aluksi hankkia, jotta voi rakentaa niin olen pyrkinyt pitämään viettini kohtuudessa.

Itkeskelen katsoessani elokuvaa.
Aika harvakseen, mutta toisaalta enpä ole viime aikoina hirmuisesti leffoja katsonutkaan. Tosin eilen katsoin Hichcockin, oli hyvä. Kaikki vauvajutut elokuvissa kylläkin kiinnittää vahvemmin huomioni.

Mummot ohittavat minut suojatiellä.
Jotkut joo, mutta kyllä minäkin välillä mummoja ohittelen. Mutta kyllä on nykyään varattava matkoihin kunnolla aikaa, mikäli kävellen siirryn jonnekin.

Hyvä äiti on kotona pitkään.
Jaa, en nyt suoraan sanoisi että nämä asiat seuraavat toisistaan. Mielestäni hyvä äiti on enemmänkin sellainen, jolla on jo todellinen pyrkimys olla mahdollisimman hyvä lapselleen. Jos joku äiti katsoisi joistain syistä parhaaksi, että menee töihin suht aikaseen niin en minä ole hänelle sanomaan, että hän on huono äiti. Mutta itse toivon ja olen kaavaillut, että olisin kotona ainakin siihen asti, kunnes Möykky täyttää yksi. Haluaisin, että hänellä on jonkinlaisia vaikuttamisen keinoja siinä vaiheessa, kun hän menee hoitoon. Eli siis vaikka, että hän ilmaisisi omat tarpeensa edes jossain määrin selvästi.

Tiedän, miten haluan synnyttää.
Joo siis mahdollisimman kivuttomasti, ilman että paikat repeytyy ja että kaikki menisi vallan loistavasti. Mut suhteessa siihen, mikä on todellisuus niin toivon lähinnä, että mieheni on siellä kanssani ja pitää minusta huolta.   Toivon myös, että minulla on mahdollisuus läträtä veden kanssa. Vesisynnytys ei täällä päin onnistu sairaalassa, mutta jos pääsisi edes sitten sinne suihkuun helpottamaan kipuja. Enkä haaveile mistään luomusynnyttämisestä.

Kauhee nälkä! Ihan vaan näin tiedoksi loppuun.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hihii, vuoroin vieraissa. :) Ihana tää uusi väritys sulla täällä! Voisi itsekin vaihtaa tuon vanhan johonkin vähemmän synkeään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä vaihdan tän blogin ulkoasua tosi tiuhaan tahtiin kun kyllästyn niin helposti :D Mutta ehkä tää pysyy nyt vähän kauemmin aikaa, kun on just kivan värikäs olematta kuitenkaan liian silmiinpistävä. Tosin nyt kun tajusin, että eihän mun tarvii käyttää noita valmiita kuvapohjia vaan voin ladata oman taustan, niin vaihtoehdot kasvoivat rajattomiin blogin ulkonäön suhteen.

      Poista