Vauvavaatepäivitystä

11.2.13

 Viime postauksessa mainitsin siitä kirpputorimatkasta, minkä teimme ystävien kesken. Itse lähinnä pongailin Möykylle tarvittavia asioita ja vaikka hiukan varautunut olenkin kirpputorilta hommattujen tavaroiden/vaatteiden suhteen, niin yritän rentouttaa mieltäni tässä asiassa, koska vauvavaatteet ovat niin vähän aikaa käytössä että ei tunnu järkevältä ostaa kaikkia uusina. Ja kyllä niistä varmaan huolellisella pesulla lähtee kaikki mahdolliset pöpöt pois. Kyllähän tuota sai ihan pussillisen vaatteita päälle kymmenellä eurolla. Koot liikkuu akselilla 56-70. Lähinnä pyrin keskittymään niihin ihan pienempiin kokoihin, mutta niitä oli harvemmassa ja välillä ei voinut laskea käsistään 70 senttistä pukua, jos se oli liian hellyttävä. Värimaailma liikkuu valikoimissani vaatteissa laidasta laitaan, ehkä hiukan enemmän on ns. poikamaisia vaatteita mutta kyllä sieltä yhdet pinkit potkuhousutkin löytyy.

Möykylle vaatteita,: bodyja, potkupukuja, yöhaalaria.

Näissä potkuhousuissa oli ihana tuo kuva.

Avomies haluaa tutustuttaa Möykyn jo ajoissa kirjojen maailmaan, siksipä tällainen pehmokirja.

Äitiyspakkauksessa toki tulee täkkimäinen pussukkapeitto, mutta  kun tämä lähti 50 sentillä, niin ajattelin sen sopivan hyvin vaikka Möykyn lattiapeitoksi.
Ostin myös hiukan vaatteita uusina, kun ei niitäkään oltu hinnalla pilattu. Enimmäkseen suosisin vauvanvaatteissa suht vaaleita värejä, mutta kyllä tällaiset pirteät sävytkin ovat kivoja. Tosin tuo limenvihreä on ehkä liiankin pirteä, mutta se kuului "ota kaksi maksa yksi" pakettiin. Muutenkaan ei miehen kanssa erityisemmin pidetä vaatteista, missä on tekstejä, mutta tuo "Grandpa's little helper" oli liian suloinen ja on jännä ajatella, että omasta isästäni tulee ukki.

Bodyja muutamalla eurolla kpl.

Pirtsakoita värejä ja printtejä.

Niin ja loppuun vielä lahjaksi saatu Batman-yöhaalari. Meille on siskon kanssa muodostunut jostain syystä vitsi, että Möykyn myötä koetaan Batmanin uusi tuleminen.


Tänään oli aamulla toinen neuvolakäynti, mutta siitä myöhemmin lisää, koska nyt on suunnattava luennolle. Kolme tuntia asiaa valokuvien luonteesta mediassa, ihan mielenkiintoinen aihe.

You Might Also Like

0 kommenttia