väsyttää.com

2.2.13

Oli eilen mielessä jotain asioita, mitä piti tänne kirjoitella mutta koska minua oli väsyttänyt koko päivän ja iltaa kohden vielä enemmän, niin en jaksanut kirjoitella ja nyt en tietenkään muista, mikä oli mietiskelyn kohteena. Anyway, tein eilen ja tänään jonkinlaista listausta siitä, mitä tulemme tarvitsemaan Möykylle. Kirjasin ne kategorioina "Möykyn unikamppeet", "Möykyn hoitohommelit, "Möykyn liikuttaminen", "Möykyn oleilu ja leikki", "Möykyn ruokailu" ja "Möykyn vaatteet". Tarkoitus olisi myös merkata tuonne sitä mukaa niitä hankintoja, mitkä on tehty/saatu. Aika pitkä listahan noista kaikista tuli, mutta kaikki ei ole välttämättömiä ja on tässä onneksi vielä vajaa kuusi kuukautta aikaa (jos Möykky syntyy lasketun ajan seuduilla).

Tähän väliin vinkki! Jos kärsit kutinasta tai kuivasta ihosta jossain kohtaa vartaloa, niin kannattaa suihkun jälkeen laittaa siihen kasvovettä. Minulla on ainakin auttanut noihin ongelmiin. Aikaisemmin, kun saatoin unissanikin raapia ihon rikki.

Muutamat kerrat olen taas lähiaikoina kuunnellut Möykyn sykettä kotidopplerilla. Olen myös miettinyt, kun usein viime aikoina olen pitänyt sitä laitetta ihan paikoillaan mutta sieltä kuuluu tietynlaisia iskuja, niin onkohan se Möykyn liikehdintä, joka tekee doppleriin nuo äänet? Ja Möykyn liikkeitä muutenkin odottelen, että alkaisin tuntemaan niitä. Monet raskauskalenterit sanoo, että viikoilla 16-20 usein äiti alkaa niitä tuntemaan. Tosin tuokin on taas kovin yksilöllistä, että ei pidä pelästyä, jos ei ole tuntenut potkuakaan viikkoon 20. mennessä.

Niin ja tosiaan kävin taas eilen äitiysvaateosastolla. Sen verran useasti olen miehelle vänissyt puristavista housuista, että hän oli sitä mieltä, että nyt on ostettava jotkut muut sieltä äippien osastolta. Hiukan vastustelin, koska en edelleenkään lämpeä kauheasti farkuille ja tuntuu, että muissa kankaissa on todella rajatusti valintaa. Päädyttiin sitten kuitenkin farkun kaltaisiin housuihin. Alennuksessa oli myös mustat shortsit, jotka oli ihanan pehmeät vaikkakin ulkonäöltään ehkä vähän Mikki Hiiren -shortseja muistuttavat. Ostettiin nekin myös, jotta olisi sitten jonkinlaista alaosaa legginsien ja sukkahousujen kanssa. Tulispa jo kesä, niin pukeutuminen olis jokseenkin helpompaa. Vaikka kesällä ehkä kuumuus tuntuukin sitten liialliselta...

Kävin tänään myös ostamassa muutaman jutun valmiiksi ensi perjantain synttäreitäni varten. Niistä lisää sitten myöhemmin. Vieläkin väsyttää, vaikka nukuin viime yönä noin 10 tuntia. Tää taitaa olla vähän tällainen viikonloppu.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Miltäs ne farkun tapaiset äitiyshousut tuntui jalassa? :)

  Itsekin oon kokeillu kasvovettä kuivalle iho ja toimii, sellainen suihkutettava Avene-kasvovesi on käytössä.
  Hurmahtavaa eli hurjan mahtavaa viikonloppua! :D
  Toivoopi MR.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä osaa oikein sanoa, miltä ne sitten oikeesti käytössä tuntuu. Koska ne on sellasta tiukempaa mallia, niin sinne ei oikein legginsejä saa alle ja näillä ilmoilla en tarkenis niillä vaan. Mutta on ne tietty mahan kohdalta paremmat, kun ei purista mistään mutta sitten, kun on pari kuukautta collegehousuissa lähinnä liikkunut, niin kaikki vähän tiukemmatkin housut tuntuu rajottavilta kun ei pysty niin helposti harottelemaan :D Mutta eiköhän niihin taas totu.

   Poista