Uudet kivat asiat, jee! Uudet ikävät vaivat, buu!

24.2.13

Kerrotaanpa aluksi ne ikävät vaivat... Kun muutamia viikkoja sitten olin vielä hiukan huolissani siitä, syönköhän riittävästi niin enää ei tarvitse kyllä siitä olla huolissaan! En edelleenkään ahda itseeni suuria määriä kaloreita, mutta painoa on tullut lisää kahdessa viikossa vajaa kaksi kiloa. Tuntuu aivan hullulta saada noin vähässä ajassa tuon verran, kun ennen vaadittiin suunnilleen puolitoista vuotta, että olin saanut kaksi kiloa lisää. Niin no tilanne on varsin eri, mutta kuitenkin. Ja onhan tuo ruokahalu kieltämättä kasvanut ja jälleen alkaa maistua ne herkutkin. Raskauskalenteri kylläkin ilmoittaa, että näillä viikoilla millä nyt olen, on ja tulee olemaan viikolle 24 painonnousu suurimmillaan. Yhteensä olen siis saanut kolmisen kiloa raskauden aikana lisää.

Painonnousu ei sinänsä ole vaiva itsessään, mutta se saattaa olla osatekijä muihin vaivoihin, kuten selkäkipuun. Nyt on ruvennut ilmenemään hiukan erilaista selkäkipua kuin normaalisti. Se ei ole oikeastaan niinkään kipua vaan rasituksen tunnetta alaselässä. Johtunee notkistuvasta selästä ja siksi välillä tekee mieli pyöristää selkää asiakseen. Tuo selkäkipu tulee erityisesti, jos kävelee enemmän. Noh, olen talvisin pyöräillyt pidemmät matkat ja tiedän, että se ei ole mikään turvallisin kulkuväline näin talvella. Mutta se on nopea ja vältyn selkäkivuilta. Tänään kuitenkin onnistuin ekaa kertaa kaatumaan sillä, mitään ei käynyt eikä mihinkään sattunut ja maha oli ihan suojassa, mutta tulin siihen tulokseen, että parempi laittaa polkupyörä nyt lomille. Nyt sitten pitäisi kai taipua ostamaan se bussikortti, että ei tarvitse homehtua kotona eikä toisaalla rasittaa selkääkään liiaksi kävelemällä useita kilometrejä päivässä.

Tuon selkäkivun lisäksi on tullut ihastuttavat närästykset. Ei ne oikeastaan ole mitenkään pahat, mutta jokseenkin epämiellyttävältä tuntuu, kun kurkkua polttaa. Enpä aikaisemmin oikein tiennytkään, miltä närästys tuntuu eli olen siltä osin nyt kokemusrikkaampi. Jei, positiivinen ajattelu on parasta!

Sitten niihin mukaviin asioihin, eli shoppailun aarteisiin! Jokainen minut hyvin tunteva ihminen tietää, että pidän shoppailusta ja kaupoissa pyörimisestä. Siksi olenkin varmaan saanut nyt lahjakortteja joulu/synttärilahjaksi. Ja mikäs onkaan mukavampaa kuin shoppailla "jonkun toisen rahoilla", hah :D Mutta siis, tänään löysin itselleni äitiysmekon, joka mielestäni menee niin arjessa kuin juhlassakin. Lisäksi, koska se on sellaista laskeutuvaa sifonkimaista kangasta niin mekko menee varsin hyvin myös raskauden jälkeenkin. Ainakin se on ostettu ihan normipuolelta ja oli kokoa 34.

Tällainen "rätti" niin kuin siskoni välillä vaatteisiin viittaa.
Ja koska mekon jälkeen lahjakortille jäi vielä hiukan saldoa ja yksi ihana pinkki paita oli mahani kanssa huono, niin ostinpa sitten Möykky Mölleröiselle pientä ja suloista:

Shortsit 2kpl vaivaiset 3e ja ehkä hiukan tylsät mutta kuitenkin tarpeelliset sukat.
Vielä loppuun muutamia jo jokseenkin vanhoja juttuja, mutta joita ei ole täällä blogissa kuitenkaan näkynyt. Kun kävin porukoilla, niin ostin kolme suloista naulakkoa Möykkyä ajatellen ja äippäni osti Möykylle kivan vaatesetin:

 Kun en osannut valikoida yhtä niin ostin sitten kolme, 1e kpl.
Kaikenlaista yhdessä setissä.

Niin ja ostinpa toisella lahjakortilla itselleni tarjouksessa olevan käsilaukunkin, mutta en nyt esittele sitä kuitenkaan täällä. Ellen joskus oikeasti päätä käyttää sitä hoitolaukkuna, kuten kaupassa vitsailimme sille, että tuolla verukkeella sen ostamisen voisi oikeuttaa. Mutta kyllä kauniit asiat piristää aina kummasti mieltä! :)

You Might Also Like

0 kommenttia