Raskausviikko 17. poksahti auki

5.2.13

On taas tiistai ja se tarkoittaa uuden raskausviikon alkua. Ei oikeastaan ole mitään sen kummempaa kommentoimista raskaudesta tai oloista. Tää taitaa olla sitten sitä keskiraskauden aikaa, kun sinänsä mitään kummempia muutoksia ei tapahtu. Tai no joo, maha ehkä kasvaa mutta ei sitä ainakaan toistaiseksi ole itse huomannut/kokenut. Tosin nyt kun otettiin mahasta uudet kuvat, niin kieltämättä vähän järkytyin, että se on jo noin iso. En oikein osaa sanoa, kuljenko normimitoissa tuon suhteen, mutta ehkä mitään normeja ei pidä vahdatakaan.

Raskausarvet vähän harmittaa rintakehässä, tai no tarkemmin sanottuna ryntäissä, mutta noille ei nyt mitään mahda. Avomiehen mukaan niistä tulee olla vaan ylpeitä. Hullun puhetta, sanon minä, mutta jokseenkin kaunista, että hän yrittää lohduttaa noin.

Huomenna pamahtaa yksi vuosi lisää omaan ikään. En ainakaan toistaiseksi koe mitään ikäkriisejä.

Raskausviikko 17+0
Niin tosiaan, se on muuten mielestäni hirmu hauskaa kuinka mun pylly näyttää nykyään suht pieneltä :D Mahan kasvu on tehnyt tuon enkä muista, oonko ikinä katsonut peilistä omaa pyllyäni niin, että onpas se jokseenkin pieni. Illuusiota tosin vaan. Kuvassa mun kädestä näkee myös, miten mun verisuonet on nykyään kauniisti pinnalla.

You Might Also Like

0 kommenttia