Rankka viikonloppu

10.2.13

Noniin, osittain ilolla sanon että nyt on juhlat juhlittu. Oli kivaa ja toivottavasti oli muillakin, mutta yhdet synttärit vuodessa on ihan riittävästi.

Perjantaina täällä oli vajaa 20 vierasta lastenjuhla-kemuissa ja täältä jatkettiin yökerhoon, jotta sain ikään kuin hyvästellä nuo paikat joksikin aikaa. Baarissa tuli ehkä pieni kriisinpoikanen, kun muut ihmiset tuntuivat nauttivan yöstä, alkoholista ja musiikista ja itse lähinnä katselin menoa sivusta. Tuntui oudolta tanssia ja välillä nipisteli inhottavasti nivusista, niin jätin yhden tanssin jälkeen tanssilattian muille käytettäväksi. Huomasin, että en voi enää olla se sama minä, joka tanssi hiki pinnassa ja nautti yömeiningeistä. En koe surua mitenkään nykyisestä tilanteestani, mutta totesin kuitenkin, että ei tuossa baareilussa ole enää oikein minulle järkeä.

Kotiin suunnattiin vaille kolme, mutta nukkumaan pääsin oikeastaan vasta puoli viiden aikaan. Heräsin tottumuksesta aamulla ysin pintaan eli yöunta tuli joku päälle neljä tuntia. Lauantai-iltapäivänä oli kuitenkin vielä jaksettava, sillä ystäväni oli tullut synttäreideni takia paikkakunnalle ja olimme aikeissa lähteä pyörimään kirpputoreilla ja muissa kaukaisimmissa paikoissa. Tuolla reissulla menikin viitisen tuntia ja kun pääsin kotiin, olin niin väsynyt että itkin. Olin myös hiukan suutuksissa itselleni siitä, että olin laittanut jaksamiseni niin äärirajoille ja olin ollut huonolla syönnillä. Itkut itkettyäni menin nukkumaan, jonka aikana mies teki ruokaa, heräsin ja söin ja pian menin takaisin sänkyyn. Sanoin myös miehelleni siitä, kuinka tavallaan jo odotan, että pääsee kiinni takaisin siihen turvalliseen päivärytmiin.

Tämän päivän otan vielä rennosti ja palaudun. Saatiin aamulla tosin siivottua vihdoin synttärijuhlien jälkeiset sotkut. Loppuun muutama synttäripainotteinen kuva:

Aristoteles juhlatuulella

Lahjaksi saatu Batman-puku sai illan mittaan täytteitä.

Viisauksien ja rikkauksien joesta ongittuja saaliita.

Ilmapallojen puhaltamisoperaatio synttäreiden koristeluja varten.

You Might Also Like

0 kommenttia