Piu pau poks, kuuluu raskausviikoista

26.2.13

Oon vähän sekaisin, oonko nyt menossa siis 19+0 vai 20+0 raskausviikolla. Välillä rupee kyseenalaistamaan, mitenkä ne piti oikein laskea. Mutta oli miten oli, joka tapauksessa sen tiedän, että tiistaisin tulee uusi raskausviikko täyteen. Sen kunniaksi tällainen kännykällä otettu massukuva:


Tänään on väsyttänyt ja väsyttänyt. Menin eilen aika myöhään nukkumaan ja heräsin kuitenkin aamulla ysiltä, niin nyt olenkin sitten koko ajan jossain puoliunessa. Tosin mieliala on sellainen, että haluaisi olla hirmu virkeä ja aktiivinen, mutta kun ei jaksa.

Oon ruvennut myös miettimään, että ehkä mä tunnenkin niitä liikkeitä, mutta koska ne on niin hienovaraisia, niin en joko kiinnitä niihin sen suuremmin huomiota tai osaa ajatella niitä Möykyn liikkeiksi. Usein nimittäin iltaisin sänkyyn mennessä mahassa tuntuu tietynlaista poksahtelua ja vähän niin kuin siinä olisi elohiiri. Mutta en edelleenkään osaa sanoa varmaksi.

Niin ja käynnissä on hirmuinen pesänrakennusvietti ja turhauttaa, kun sitä ei voi toteuttaa kovin hyvin. Miehen kanssa ollaan sovittu, että toukokuusta sitten keskityttäisiin hankkimaan kaikki tarvittava, mutta kun haluis jo! :D Muutenkin päässä raksuttaa hirveesti,  miten nyt järjestetään huonekalut, että kaikki mahtuu hyvin ja lapsen tavaroille olisi hyvin omaa tilaa. Tai, millaisen hoitopöytätason nyt oikein hankimme ja mistä ostamme pinnasängyn, ostetaanko se uutena vai käytettynä. Puhumattakaan siitä vaunuviidakosta, mistä pitäisi osata valita itselleen mahdollisimman hyvät niin ominaisuuksiltaan kuin hinta-laatusuhteeltaan. Ehkä tyydytän pesänrakennusviettiäni pesemällä noi vauvanvaatteet ja vihdoin irrotan niistä hintalappuset.

You Might Also Like

0 kommenttia