Mikä on riittävästi?

5.2.13

Mulla on tänään taas pyörinyt päässä se, mikä on riittävästi? Tarkemmin sanottuna, mikä on riittävästi ruokaa minulle ja Möykylle päivässä? Montako kaloria mun kuuluu saada suunnilleen? Vaisto käskee luottamaan vaan omaan kehoon ja siihen, että kyllä se ilmottaa, mikäli se tahtoo/tarvitsee ruokaa. Mutta sitten taas, kun iltaisin mietin sitä, mitä on tullut päivän mittaan syötyä niin se tuntuu melko vähäiseltä. Alkuraskaudessa mulla kyllä oli niin, että söin paljon enemmän ja useammin mutta nyt se on taas jokseenkin tasaantunut normaaliin.

Tänään olen syönyt kaksi riisipiirakkaa juustolla ja kaksi kanatortillaa (joissa oli siis kanaa, kurkkua, tomaattia, smetanaa, tortillakastiketta, fetajuustoo ja sipulia). Tuo määrä on kolmentoista tunnin aikana. Ajattelin jotain vielä syödä iltapalaksi, mutta ei mulla nytkään erityisen kova syömishalu ole. Lähinnä syön vaan sen takia, koska tuntuu, että "täytyy" syödä Möykyn takia. Ehkä tästä asiasta voisi kysyä neuvolassa.

Niin ja raavituttaa ihan hullusti vasemmasta kyljestä aina iltaisin suihkun jälkeen. Ennen raskautta mua ei kutittanut paljoo yhtään ja nyt saa itseään hillitä, että ei kynnet raasta ihoa rikki. Raps, raps, raps, raps.

pssst. Löysin ihanan nettikaupan, missä myydään vaatteita myös Suomeen ja mitä luin kokemuksia tilaajilta, niin toimitukset on ilmaiset ja tulee usein kolmessa päivässä, vaikka toimittavatkin ulkomailta. Hintataso liikkuu suunnilleen perus Henkkamaukka hinnoissa. En ole tuolta mitään itse vielä ainakaan tilannut, mutta täytynee laittaa sivu muistiin. http://www.nextdirect.com/fi/en/shopping/boys/newborn-boys#LID=01_02_04_01_04

You Might Also Like

0 kommenttia