Jei, paljon onnea minä!

7.2.13

Eilen täytin siis 2X-vuotta. Oli tosi huippupäivä. En kuitenkaan tarinoi tänne kovinkaan yksityiskohtaisesti tapahtumista, mitkä eivät oikein liity raskauteeni/raskausteemoihin. Avomies hemmotteli ja palveli, illalla käytiin syömässä ravintolassa. Maha oli vieläkin nukkumaan mennessä niin täynnä, että oli ongelmia saada unta :D

Juhlat eivät kuitenkaan ole loppuneet vielä tuohon. Huomenna juhlistamme synttäreitäni isommassa porukassa lastenjuhlat-teemalla. Kiinnitin juuri äsken ilmapallot yläilmoihin roikkumaan (ja sainkin ihanan palovammatyylisen hiertymän sormeen) ja viimeistelin suklaakakun laittamalla siihen kuorrutuksen päälle. Synttärijuhlista ehkä myöhemmin lisää.

Olen tällä viikolla kulkenut hiukan tiukemmissa vaatteissa ja vauvamahani alkaa olemaan melko selkeä. Hiukan vieläkin totuttelen tähän uuteen identiteettiin, kun kävelen julkisilla paikoilla silmin nähden raskaana. Tosin en tiedä vielä, laitanko huomiseksi sellaista vaatetta, missä maha peittyy vai korostuu. Täytynee miettiä ja katsoa fiiliksen mukaan.

Nyt pitää päästää Möykky levolle ja rotkahtaa sängylle rentoilemaan ennen unia.

You Might Also Like

0 kommenttia