Esittelyssä: avokado-vauvamme

3.2.13

Jos Möykky seuraa kasvussaan ja kehityksessään raskauskalentereiden aikataulutusta, niin nykyisellään hän olisi avokadon kokoinen. Ja koska meillä sattumoisin oli jääkaapissa avokado, niin kuvautinpa sen vatsaani vasten. Tosin huonohko laatuisella kännykkäkameralla, mutta you get the point. Tuntuu, että se on kasvanut hirmusta vauhtia, kun oli vajaa kuukausi sitten ainakin puolta pienempi. Ja nyt sen vissiin pitäisi lähteä vielä kovempaan kasvuspurttiin.

Avokado-Möykky
Viikonloppu on mennyt totaalisen laiskotellessa, koska vointi on ollut jokseenkin energitön ja tuntui parhaalta ratkaisulta unohtaa muutamaksi päiväksi ikävät velvollisuudet ja tehdä vaan just sitä mitä huvittaa. No okei, fysioliikkeet on tänään kuitenkin tehtävä.

Viime yö oli jotenkin luksusta, kun pystyi kääntyilemään sängyssä ilman tuskankipuja lonkassa ja lantiossa. Olin tosin ottanut illalla särkylääkkeen, niin ehkä se piti kivun poissa. Pitänee harkita, tulisiko ottaa useammin ennen levolle käymistä. Jostain syystä en pidä kauheasti siitä ajatuksesta, että nappailen särkylääkkeitä vaikka lääkäri sanoi, että Panadolia voi hyvinkin ottaa kolme milligrammaa päivässä (enimmillään olen ottanut 1,5mg). Sikiölle noista ei ole mitään haittaa, ehkä mun kivusta saattaa ollakin, joten pitäisi vaan kiltisti ottaa se tabu naamaan, jos on kipuja. Reväytinpä tuossa jossain välissä niskanikin, kun nyt päätä kääntäessä oikealle vihlasee kaulaan kipeästi. Mutta onneksi tilanne jokseenkin lähinnä naurattaa.

Ps. Pikkuveljeni kuulema kutsuu Möykkyä Pähkinäksi. Rakkaalla lapsella on jo monta nimeä :)

You Might Also Like

0 kommenttia