The word is out

27.1.13

Nyt on raskaudesta kerrottu heille, jotka tapahtumaamme saapuivat. Raskaus voidaan siis ajatella lopullisesti julkiseksi tiedoksi, vaikkakin varmaan tulee vielä yllättyneitä ilmeitä vastaan, kun jotkut näkevät tulevaisuudessa vatsani. Tai no tiedä sitten, kuinka paljon asia nousee ihmisten keskusteluissa esiin. Ihan sama oikeastaan tässä vaiheessa.

Muita huomioita kuluneesta viikosta:
- Kävin baarissa pitkästä aikaa. Mikäs siinä, ei se ollut kamalaa mutta ei ihmeellistäkään. Jätti tosin ilmeisesti melkoiset univelat, koska nukuin viime yönä noin 13 tuntia.
- Vaikka maha on vielä melkoisen pieni, niin välillä istuessa tuntuu ahdistavalta. Ikään kuin maha ei mahtuisi minnekään. Tunnetta voisi verrata siihen, jos olisit syönyt mahasi hullun lailla täyteen ruokaa ja sitten mielesi tekee lähinnä vaan maata, jotta mahalla on tilaa pullottaa.
- Ensimmäiset, vaikkakin onneksi pienet, raskausarvet ovat ilmestyneet.
- Päänsäryt ovat ehkä hiukan hellittäneet. En ole aivan varma, koska saattaa olla niinkin, että olen vaan jo niin tottunut niihin, että välillä niihin ei osaa kiinnittää edes niin paljon huomiota.
- Vaikka en syö hirvittäviä määriä, niin jos pääsen nälkäiseksi, niin olen todella äreä.
- Möykyn sydänäänet kuuluivat tänään ihmeellisen kovasti. Ehkä se johtuu hänen kasvustaan.

You Might Also Like

0 kommenttia