Raskausviikko 14+0

22.1.13

Tänään napsahti taas yksi raskausviikko täyteen eli nyt olisi käynnistymässä raskausviikko 15. Viikon sisällä omat normaalilegginsit ja ne ennen-niin-mukavat collegehousut ovat alkaneet puristamaan vyötäröltä. Ne menee jotenkuten seisoessa, jos ne on kiskonut mahdollisimman ylös. Mutta istuessa tuntuu epämukavalta, kuten tuntuu myös useimmat alushousut. Niinpä käpyttelin tänään keskustan kauppoihin.

Edelleen tuntuu hiukan oudolta katsella vaatteita äitiyspuolelta, mutta kyllä se siitä, kun siihen harjaantuu. Katsoin erilaisia äitiyshousuja ja sovitinkin yksiä, mutta en muutenkaan normaalikokoisena ole tykännyt pitää farkkuja tai muita ns. kovasta kankaasta tehtyjä housuja. Ne tuntuu rajoittavilta ja no, epämukavilta. En siis lämmennyt niille farkkukankaista tehdyille äitiyshousuillekaan. Yhdet mustat "pehmeäkankaiset" siellä oli, mutta hinta kirpaisi toistaiseksi vielä liikaa ottaen huomioon, että ne on aika vähän aikaa kuitenkin käytössä. Päädyin sitten vain yksinkertaisiin mustiin äitiyslegginseihin ja päätin, että yritän pärjätä raskausaikani pitkälti sukkahousuilla ja legginseillä. Niihin voi sitten yhdistää erilaisia mekkoja/hameita. Talviaikaan toki kuljen myös toppahousuilla (niin, että vetoketju on auki). Alusvaatepuolelta nappasin mukaan myös setin matalavyötäröisiä alushousuja, jotka tuntuvat joustavan riittävästi.

Osuihan siinä sitten silmään myös muutakin. Vaikka olin miehelle sanonut, että housuja käyn katsomassa, niin en voinut sivuuttaa yhtä alennuksessa olevaa leopardikuvioista sifonkikankaisen tapaista paitaa. Niitä oli jäljellä vain tuo yksi ainoa kappale koossa 38 eli kaksi kokoa suurempaa normaaliini katsottuna, mutta eipä se mitään. Turpoan kuitenkin, totesin itselleni. Koska liikkeessä oli tarjous "ota kaksi aletuotetta yhden hinnalla" niin etsin itelleni vielä jotain sen lisäksi. Löysinkin viininpunaisen neulepaidan, mitä olin ihastellut aikaisemminkin. Neuleessa oli tosin hihasta purkautunut lanka ja mainitsinkin tästä kassalla ja lopulta sain nämä molemmat paidat hintaan 5,60 euroa. Ei siis mikään huono diili. Kotona nappasin langan kahtia, solmin sen kiinni ja paita näyttää taas ihan ehjältä. Ja nyt hymyilyttää, kun on jotain kaunista ja mukavaa päällepantavaa :)

Löytämäni aarteet: Leopardikuviota en ole koskaan aikasemmin käyttänyt, mutta näytti todella kivalta tuossa paidassa. Viininpunainen neule on mitä miellyttävin päällä ja sopii hyvin sekä talveen että kevääseen.


Menin noiden jälkeen Sokokselle odottelemaan miestä keskustaan saapuvaksi. Tuhlailin aikaa vauvaatteiden osastolla... ja niinhän siinä kävi, että löysin jotain yltiösöpöä. Olin jo aikaisemmin sanonut miehelle, että haluaisin Möykylle haalarihousut ja sellaiset löysinkin Sokokselta tarjoushintaan. Joululahjaksi saamallamme lahjakortilla oli vielä saldoa, niin ei siinä kauaa tarvinnut miettiä ostaako housut vai ei.

Möykky Mölleröisen haalarihousut


Ja tässä vielä loppuun kuvapäivitystä kasvavasta mahasta. Tällainen maha mulla nykyään pitkälti on, iltaisin se saattaa olla vielä vähän enemmän turvoksissa. Ei kukaan raskaudestani tietämätön ole kuitenkaan vielä tullut ainakaan minulle spekuloimaan, odotanko vauvaa, joten maha taitaa kuitenkin vielä suht hyvin pysyä piilossa neulepaitojen alla. No, mutta tämän viikon perjantaina julkistamme asian lopullisesti kaikille.

Peilikuva mahamöllykästä. Päälläni on muuten äitiystoppi.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. melko nopeasti tuo maha kyllä kasvaa, ja tuolla aikaisemmin kun pohdit alkuaikoina vatsan koostumusta (läskiä vai vauva), niin itse tässä mietin melkolailla samaa katsoessani peiliin. Tietysti huomaa sun muusta kropasta, että hoikassa kunnossa oot niin huomaa helposti tuon mahan. Itse odotan ennemmin sitä, että joku muu mainitsee vatsani kasvusta ^^

  T. RV 11+4 oleva, tuleva äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun tuota ylläolevaa mahakuvaa katson (rv 36+5), niin näyttäähän tuo todella pieneltä. En tiedä, osaisinko itsekään tunnistaa tuota raskaana olevan mahaksi, jos kyseessä ei olisi minun kuva. Mutta samassa kyllä muistan, että olo oli kyllä sen mukainen, että maha on kasvanut vaikka se ei kovin kummoiselta näytäkään vielä noilla viikoilla.

   Kun toiset odottaa, että maha alkaisi kasvaa ja näkyä niin toiset loppuraskaudessa saattaakin toivoa, että maha olisi jo poissa. Itse olisin ainakin valmis jo tästä mahapallerosta luopumaan :) Onnea uudesta pienokaisesta!

   Poista