Jännitys tiivistyy

24.1.13

Huomenna koittaa se päivä, kun mahaa ei tarvitse enää piilotella ja raskauteni on kokonaan ns. julkista tietoa. Saas nähdä, millaisia reaktioita ihmisiltä tulee. Tosin tuskin kovin moni uskaltaisi osoittaa suoraan jotain negatiivisia fiiliksiä. Toisaalla, miksipä niillä sellaisia olisikaan - ei minun raskauteni heidän elämäänsä erityisemmin vaikuta.

Kuuntelin tänään Möykkyä. Siellä sen sydän jumputti kivasti. Heti tulee jotenkin hyvin rakastava olo tuollaisissa tilanteissa.

Tänään päällimmäisenä huolena on ollut, syönkö tarpeeksi meille molemmille. En laihduta tai karta ruokaa mitenkään, mutta en yksinkertaisesti joko tajua syödä tai sitten minulla ei ole vaan nälkä. Paino on kuitenkin lähtenyt hieman nousuun - 1,5 kiloa tarkalleen sanottuna. Tänään oli myös kuukauden tauon jälkeen repäisyn kaltaisia tunteita vasemmalla alavatsassa. Ne aina säikäyttää ja sattuu, mutta ovat ilmeisestikin vain jotain kohdun kasvuun liittyviä kipuja. Niitä tuli viiden minuutin sisällä jotain neljä kappaletta. Varsin epämukavia, sanoisin.

Koskee taas päähän. Sama juttu oli eilen illalla. Menenpä tästä siis jo sänkyyn lepäilemään. Ei tässä olotilassa irtoa oikein kunnon tekstiä.

PS. Mies sanoi tänään, että on kehitellyt jo jotain minun syntymäpäiviäni varten, mitkä ovat muutaman viikon päästä. Sekin on jännittävää.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mulla on ollu alusta lähtien, tai varsinkin alussa, sellasta mahan juilimista. Eiköhän se oo sitä, että kohtu kasvaa. Tuossa vähän aikaa sitten oli enemmänkin sit noita "repäisyn" tai "vihlaisun" kaltaisia tuntemuksia, etenkin kun liikkuu, esim. nousee nopeasti. Kohdun kasvuun ne liittyy. :) -h

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin mäkin ajattelisin :) Mulla esiintyy noita vaan nykyisellään aika harvakseltaan ja kun se vihlasu on kuitenkin aika kova, niin yleensä hiukan säikähtää.

      Poista