Becoming fit and fabulous!

31.1.13

Luen ja selailen aika paljon blogeja. Yleensä aina aamupalan yhteydessä käyn läpi tietyt sivustot. Oon huomannut, että näin tammikuussa yksi blogi toisensa jälkeen aloittaa tämän "tammikuu, uusi vuosi - elämäntaparemontti" villityksen. Ei siinä mitään vikaa ole, mutta välillä se tuntuu mielestäni trendiltä ja ihmiset seuraa vaan toisiaan. Ymmärrettävää, että näinhän trendit toimiikin. Joka tapauksessa, koska olen ollut tänä aamuna hullunkurisella tuulella niin ajattelin kertoa omasta kuntoilustani ja siitä, kuinka minä olen "hehkeä ja energinen"... Otetaan esimerkkitapaukseksi eilinen päivä.

Heräsin kahdeksan aikaan aamulla, virkeänä -olinhan kirjaimellisesti simahtanut kymmenen aikaan illalla sohvalle. Söin aamupalaksi terveellisen ja maittavan Atria hiillosmakkaran ja ranskalaisia. Kyllä elimistö kiittää! (Okei, en syö yleensä noin mutta tuolloin iski himot.) Kulautin kurkustani myös alas kalkkitabletin, B- ja D-vitamiinin. Aamupalan jälkeen chillailin ja nökötin tietokoneella.

Kymmenen jälkeen ryhdyin tekemään jopa esseetä eteenpäin. Kirjoitin keskiajasta ja Aurelius Augustinuksen taidekäsityksestä. Pitkälti siis istuin noin kolme tuntia paikoillani. Välillä kävin keskustelemassa aiheesta mieheni kanssa. Vaille yksi mies sanoi lähtevänsä käymään yliopistolla ja muutamilla asioilla. Päätin pitää tauon ja lähteä mukaan, jotta saisin sitä terveelliseksi kutsuttua ulkoilmaa vähän keuhkoihini. Aluksi päätin hiukan "kaunistautua": vedin collegehousut jalkaan ja harjasin hiukset. Katsoin peiliin ja näky ei ollut kaunis. Hiukset olivat hiukan likaiset ja naama kukkii raskaushormoonien takia. No, vaihdoin sentään collegehousut toisiin siistimpiin housuihin,vaikkakaan ne eivät menneet aivan kiinni.

Pyöräilimme yliopistolle, minä hyvin hyvin hitaasti. Haukoin henkeä jokaisessa ylämäessä. Vihdoin päästyämme yliopistolle kävimme syömään, tällä kertaa sain laitettua massuuni salaattia ja juureksia. Lisäksi söin lohipyöryköitä, perunoita ja leivän, jonka päällä oli siunatun paljon valkosipulilevitettä.

Muiden asioiden hoitamisen jälkeen kävimme ruokakaupassa. Emme tarvinneet paljoa, sillä yliopiston ruoka oli melko täyttävä ja kotona oli valmiiksi ruokia. Valikoin sitten hyllyltä proteiinipatukoita, palautusjuomia... joo, en. Oikeasti kauppakoriin kannoin Pantteri karkkilaatikon ja vanhan paheellisen ystäväni, pullon cokista.  Taisi sinne myös yksi pinaattikeitto lentää.

Kotiin pyöräilin taas hyvin hitaasti. Satula sattui perseeseen ja irvistelin, kun lunta pyrytti naamalle. Perillä kaaduin sängylle ja koomailin jonkin aikaa. Sitten otin energiaa saadakseni lasin cokista ja palasin esseen pariin. Kuuden jälkeen aloitin iltarentoiluni ja datailin koneella. Tai voisikohan sanoa, että treenasin istumalihaksiani... Ja päädyin taas syömään yhden makkaran ja ranskalaisia. Siihen ripaus suolaa ja ketsuppia, niin kyllä maistuu. (Äitini on nauranut, millainenkohan jätkä mun mahassa asustaa, kun mieleni lähinnä tekee rasvaisia ruokia... Ja yritän kyllä hillitä niiden syömistä.)

Illasta tein puoliteholla fysioliikkeet ja kävin suihkussa. Ihailin kasvavaa sikspäkkiäni ja mietin, milloinkahan en näe enää varpaitani, kun katson alaspäin. Alaselkään ja lantioon sattui illasta jopa kävellessä ja voivottelin asiaa useampaan kertaan ääneen. Olo oli oikeastaan aika surkea kehollisessa mielessä. Illalla vetäisin vielä banaanijogurttia naamaan ja taisin nukahtaa suhteellisen myöhään, noin klo 24.

Ps. Oikeaoppiseen toteutukseen olisi pitänyt lisätä kuvat ruuista ja jotain peilikuvia treenaushetkistä. Ja ehkä myös liittää jokin sellainen android-marketin ohjelman listaus, missä olisi lukenut mun liikkumiset silleen hienosti. Niin ja tietty laittaa myös niitä fitinspiration kuvia.
Pps. Jos joku tekee näitä vastaavia kirjoituksia tosi mielessä, niin älkää ottako tätä vakavasti tai pilkkana. Lähinnä omalla kustannuksellani pidän hauskaa.

You Might Also Like

0 kommenttia